Válásáról és alkoholizmusáról vallott Ben Affleck

A mostanában kissé zűrös sztár a Today show-ban adott mindent feltáró, őszinte interjút.

Affleck és felesége, Jennifer Garner válását öt hónappal ezelőtt mondták ki (de már 2015 júniusa óta külön élnek). Tízéves házasságuk során három gyermekük született, így a sztár a beszélgetésben elsősorban arról számolt be, hogy működik most a gyerekek közös nevelése.

A színész kifejtette, hogy reményei szerint „egész jó” apa – mindenesetre nagyon keményen próbálkozik.

„Szerencsére nagyszerű anyukájuk van”

– méltatta Affleck exfeleségét, akivel kapcsolatban azt is elárulta, hogy természetesen még mindig szereti, hiszen csodálatos ember, és a gyerekek miatt örökre a legfontosabb szereplő lesz az életében.

Forrás: Astrid Stawiarz / Getty Images for Netflix

 

„Szerintem az apák is nagyon fontosak a gyerekek életében, és a mi felelősségünk, hogy én is ott legyek nekik, hogy jelen legyek, odafigyeljek rájuk, és

ugyanúgy a része legyek az életüknek, ahogy az anyukájuk. Ez a legfontosabb célja most az életemnek”

– jelentette ki Affleck, aki szerint Garnernek köszönhetően működik olyan jól a közös nevelés, amit kialakítottak.

Ahogy arról korábban már írtunk, múlt augusztusban a sztár olyan súlyos állapotba került alkoholfüggősége miatt, hogy volt felesége vitte be az elvonóra. A beszélgetés során így az alkoholizmus kérdését sem lehetett megkerülni – de Affleck nem volt szívbajos.

„Egyáltalán nem zavar, hogy beszélnem kell róla. Az alkoholizmus az életem része, olyasvalami, amivel foglalkoznom kell.

Nem telepszik rá mindenestül az egész személyiségemre, de olyasvalami, amin dolgoznom kell” – mondta a műsorban. „Olyan, mintha lenne egy problémám, amit meg kell oldanom, és ha sikerül, igazán büszke lehetek magamra” – tette hozzá.


(via Independent)