Végre itt a válasz, visszatér-e Hopper seriff a Stranger Things 4. évadában!

Kijött egy szuperizgalmas előzetes a Netflix kultikus sorozatához. Vigyázat, extrém nagy a spoilerveszély!

VIGYÁZAT, EXTRÉM SPOILERVESZÉLY!!!

 

Tavaly nyár óta foglalkoztatja a sorozatrajongókat, hogy vajon a Stranger Things (a magyar Netflix elindulása óta: Különös dolgok) végén tényleg meghalt-e a nézők egyik legnagyobb kedvence, Hopper seriff, akit David Harbour alakított zseniálisan.

A sorozat 3. évadának záróepizódjában, a stáblista alatt volt ugye egy extra jelenet, amiből kiderült, hogy a démoni Tótágas-világban szintén kutakodó szovjeteknél van egy amerikai rab. A nézők már ekkor biztosra vették, hogy ez a fogoly nem más, mint Hopper seriff, akit nem ölt meg a nagy fináléban a meghibásodott szupermasina, hanem beszippantotta a Tótágas világba, és a szovjetek rángatták ki onnan, a Föld túlsó felén. A fanok emellett azt is biztosra vették, hogy a 4. évad már nem az álmos amerikai kisvárosban, Hawkinsban fog játszódni, hanem a '80-as évek Szovjetuniójában (már csak azért is, mert a kisvárosi közeg sokadszorra már tényleg unalmas lett volna).

Nos, a konteógyártóknak igazuk lett: itt a sorozat új évadának friss előzetese, amely a népszerű James Bond-film nyomán az Oroszországból szeretettel címet kapta! És bizony az utolsó képeken nem más dolgozik a fagyos Szibéria egyik büntetőtáborában, mint...

Hát persze, hogy Hopper seriff! Sajnos az új évad premierjéig egészen 2020 decemberéig, rosszabb esetben 2021 januárjáig kell várni. (via Independent)