Végre itt a válasz, visszatér-e Hopper seriff a Stranger Things 4. évadában!

Kijött egy szuperizgalmas előzetes a Netflix kultikus sorozatához. Vigyázat, extrém nagy a spoilerveszély!

VIGYÁZAT, EXTRÉM SPOILERVESZÉLY!!!

 

Tavaly nyár óta foglalkoztatja a sorozatrajongókat, hogy vajon a Stranger Things (a magyar Netflix elindulása óta: Különös dolgok) végén tényleg meghalt-e a nézők egyik legnagyobb kedvence, Hopper seriff, akit David Harbour alakított zseniálisan.

A sorozat 3. évadának záróepizódjában, a stáblista alatt volt ugye egy extra jelenet, amiből kiderült, hogy a démoni Tótágas-világban szintén kutakodó szovjeteknél van egy amerikai rab. A nézők már ekkor biztosra vették, hogy ez a fogoly nem más, mint Hopper seriff, akit nem ölt meg a nagy fináléban a meghibásodott szupermasina, hanem beszippantotta a Tótágas világba, és a szovjetek rángatták ki onnan, a Föld túlsó felén. A fanok emellett azt is biztosra vették, hogy a 4. évad már nem az álmos amerikai kisvárosban, Hawkinsban fog játszódni, hanem a '80-as évek Szovjetuniójában (már csak azért is, mert a kisvárosi közeg sokadszorra már tényleg unalmas lett volna).

Nos, a konteógyártóknak igazuk lett: itt a sorozat új évadának friss előzetese, amely a népszerű James Bond-film nyomán az Oroszországból szeretettel címet kapta! És bizony az utolsó képeken nem más dolgozik a fagyos Szibéria egyik büntetőtáborában, mint...

Hát persze, hogy Hopper seriff! Sajnos az új évad premierjéig egészen 2020 decemberéig, rosszabb esetben 2021 januárjáig kell várni. (via Independent)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu