Zseniális videóban debütált a TikTokon Martin Scorsese

A veterán rendezőből Francesca nevű lánya próbál hülyét csinálni ebben a vicces kisfilmben.

Az aktív TikTok-használó Francesca Scorsese által a napokban megosztott videóban azt láthatjuk, hogy a direktor lánya mindenféle női holmikat mutogat az apjának, aki a fotók alapján megpróbálja kitalálni, mit ábrázolnak.

Scorsese a teszt során derekasan helytáll:

a szempilla-pödörítőt, a kozmetikai szivacsot, a hullámcsatot és a hajgumit

például gond nélkül azonosítja – van, hogy meg is sértődik a feltételezésen, hogy nem tudná, mire valók.

Sokkal viccesebb azonban, amikor a rendezőnek fogalma sincs róla, mire használják a nők az adott dolgot, de azért megpróbálja megtippelni. A menstruációs kehelynél például először azt mondja, kancsó, majd azt, hogy szemfürdető csésze (bármi is legyen az).

@francescascorsese

I will probably regret posting this but.... he actually did much better than I thought!!#martinscorsese #guesstheobjectchallenge #fyp #greenscreen

Spongebob - Dante9k

A művésznek ehhez hasonlóan beletörik a bicskája a mellbimbótapaszba és a hajfánkba is: az előbbiről azt hiszi, fülhallgató, utóbbiról pedig, hogy valami különös párna. Amellett, hogy a kisfilm nagyon vicces, azt is jó látni, hogy Scorsese-nek van ideje pihenni is, hiszen nemrég kezdte a Killers of the Flower Moon forgatását Leonardo DiCaprióval, Robert De Niróval és Jesse Plemonsszal. Francesca Scorsese jelenleg egy kisfilmes Csipkerózsika-adaptáción dolgozik, nemrég pedig az Akik mi vagyunk című HBO-s sorozatban láthattuk.


(via NME)