Péter Dávid megmondja

Aurelio őrjöngött és rommá sírta magát Hajdú Péternél

Ez volt a Való Világ 6 győztesének utolsó interjúja, mielőtt bevonult volna a börtönbe.

Aurelio úgy indítja a műsort, hogy indokolatlanul sokszor Don Hajdúként emlegeti Hajdú Pétert. Rejtély, hogy erre mi szükség van, de tény, hogy sikerült beégetnie az agyamba, pedig még csak az adás negyedik percénél járunk, és még hússzor ennyi hátra van. A teljesen megjátszott, a lehúzós színitanodákból is kilógó rácsodálkozás előadása után Aurelio nehezen kaparja össze magát a sokkhatástól, hogy megérkezett egy díszletbe, de a kedvcsináló welcome pálinka segít egy picit.

Annyira sikerült hangulatba jönni, hogy egyből pattintottak is egy szponzorvirslit. (Nem vicc, egy mikroszkopikus virsli fölött zajlott a beszélgetés.) Innen éles váltás, de tényleg egymást váltja az, hogy Aurelio pacekba bemondja: apám imádta a kurvákat és a cracket, meg a tükröket, majd elkezd sírni, amint Hajdú kifacsarja belőle a történetet, amikor az anyja videóban üzent neki a Való Világ villájában még anno anyák napján. Na, erre jött a kokainozós balhé, aztán a reklám.

Forrás: lifetv.hu


A szünet után virslikkel teli szájjal megy a vaker, amikor Aurelio közelebb hajol Hajdú Péterhez, mert valami olyat készül mondani, amiről még a CNN is élőben közvetítene. Ezt a breakinget még soha senkinek nem mondta el, így már előre kész minden újság címlapsztorija. Aszongya Aurelio:

Én klitoriszfüggő vagyok.

Hajdú torkán majdnem megakad a mustáros virsli, menten kiesik a kezéből a vákuumcsomagolt fölvágott. Hogy mi vagy? – teszi fel a kérdést a tekintetével, majd lefordítja magyarra is, hogy az is megértse, aki esetleg nem olyan jó a női nemi szerv latin elnevezéséből. Szexfüggő vagy? – hangzik el, mire Aurelio leviszi végre egybitesbe a kommunikációt: pinafüggő. Na, hát csak megérkeztünk végre. Témánál vagyunk. És hol van még a vége?! Ha nem jönne itt és most egy nagyon béna játék, akkor tényleg fokozhatatlan lenne ez az adás, de szerencsére a szponzorált energiaitalos doboz kukába dobálása kicsit visszahúzza a show-t.

A lényegi részre egy órát kell várni. Akkor mondja ki Aurelio, hogy bár ebben a műsorban nem látszik, de elvileg sokkal kisebb lett az arca. De tudja magáról, hogy ő egy nagy nulla.

Mert az, hogy nyer valaki egy VV-t, meg megdug ötszáz nőt, az aztán tényleg nem egy igazi teljesítmény,

csak indokolatlanul arcoskodhat vele az ember. És ezt még mindig lehet tetőzni: Aurelio azt mondja, hogy ebben a műsorban közben meg azért tud hőzöngeni, hangoskodni, mert bipoláris és borderline személyiségzavarban szenved. Hajdú vissza is kérdez, hogy, de ez bizonyított-e. Szerinted miért lett lefelezve a büntetésem? – érkezik egyből a válasz. Sőt! Az is kiderül, hogy Aurelio 3 milliót tapsolt el csak pszichológusra meg elmeorvosi kezelésre. 

Egy utolsó kanyar erejéig a férfi még egyszer kiakad a biztonság kedvéért (mintha veszettül kéne kepeszteni, hogy meglegyen a kellő mennyiségű adásanyag), ami abból a szempontból fontos, hogy itt mondja ki Hajdú Péter, hogy Aurelio imidzsébe tökre belefér ez a pár év börtön. És ettől azért van egy kis szerecsenmosdatás érzése az egész beszélgetésnek, pedig eddig Hajdú visszafogottan „úristenem”-ezve és „te hülye vagy! kijelentésekkel reagálta le a sztorikat, amelyekben Aurelio a necces ügyeit részletezte.

Mindennel együtt érdekes beszélgetés volt ez. Remek volt az előadás.

Ha nem lett volna benne mikrós virsli jelenet, a focizás, a helikopterreptetés, akkor még hihetőbb lett volna minden egyes könnycsepp és minden egy őrjöngős bazmegelés.