Péter Dávid megmondja

Ördög Nóra többször elsírta magát, amikor az RTL Klubos évekről beszélt

A Partizán esti talk show-jának vendégeként beszélt arról, hogy annak idején hogyan és miként bántak vele az RTL Klubnál.

A műsorvezetőnőt gyakran vádolták azzal, hogy műsorvezetés helyett leginkább csak ordít. Na, aki emiatt nem szereti Ördög Nórát, az megnyugodhat, mert most végig visszafogottan, normál hangerőn mesélt magáról. Sőt, még politizált is egy kicsit (nagyon kicsit), akármennyire nem akart bele menni, Gulyás Márton kihúzta belőle ezt is a Vasárnap estére csúszott Péntek Esti Partizán adásában.

A beszélgetés fő témája az RTL-től való távozás volt. Gulyás szépen fel is vezette, kábé úgy, hogy Ördög Nóra már magától kezdte el mesélni, hogy miért is döntött úgy, ahogy azt a jól ismert narratívaként mindenki ismeri, ő, mint a hálátlan lány, elhagyja a bölcsőt. Az ő szemszögéből ismerhetjük meg a történetet, amit többször is elcsukló hangon mesél. Sokat dolgozott, de annyira, hogy egyszerre látott el szerkesztői és műsorvezetői feladatokat is. Mindig pontos és precíz volt, ehhez képest mégsem kapott akkora megbecsülést, mint mondjuk egy férfi kollégái. Megtudta, hogy van olyan férfi a csatornánál, aki háromszor többet keres nála úgy, hogy messze nem dolgozik annyit. Erre jött az, hogy első várandóssága idején nem voltak túl segítőkészek vele. Anyagilag sem, de itt is inkább az emberi oldallal volt a probléma. Kiderült, hogy ezt azért nem hozta elő akkor, mert félt, hogy ez visszaüt rá, ahogy az meg is történt, hisz a nézők számára ő lett a hálátlan, aki később, a második várandósságakor átment a TV2-höz. 

Forrás: YouTube / Partizán

 

Erről ugyan nyíltan beszélt, de abba nem ment bele, hogy a Család az család kampány mellett való kiállása után például mi a véleménye az áprilisi népszavazásról. Politikáról nem beszél, mert elmondása szerint az ő életét ez nem határozza meg.

Elismeri, hogy önzőség lehet részéről, de inkább a saját családjával foglalkozik, hogy otthon minden rendben legyen. 

Többször is visszatérő téma az, hogy mennyire semmilyen ő. Egyrészt műsorvezetőként már 15 éve is azt fogalmazta meg Szily Nóra kérdésére válaszolva, hogy egy simulékony arc akar lenni, nem akar megosztó személyiség lenni. Ehhez képest a meddőséggel kapcsolatban nyíltan beszélt. Ez részéről azzal magyarázható, hogy személyes érintettsége miatt a hallgatás csak több energiát vett volna igénybe. Egyszerűen nem akart tovább titkolózni. Hogy ez másoknak erőt adott, az csak utólag jött. Míg a Család az család kampány melletti kiállásából szerinte felesleges következtetéseket levonni, addig az ilyen, a személyét érintő ügyekben össze lehet kötni a pontokat, sőt, ilyen esetben talán még vállalja is, ha a véleménye megosztó, de

politikai/közéleti témában nem akar Jeanne d'Aarc lenni, mert egyszerűen nem hiszi, hogy az ő kiállása bármin is változtatna.

Ugyanez a helyzet a gyerekei szerepeltetésével is. Elmondása szerint az ő gyerekei nem hétköznapi gyerekek, hisz a Nánási Pál és az Ördög Nóra gyerekei. Így számukra is talán az a legjobb, ha velük együtt élnek a rivaldafényben, nem pedig árnyékukban rejtegetve.

Összességében ez is egy ritka jó beszélgetés. Az eddigi vendégek (Sebestyén Balázs, Schobert Norbi, Majka, Lovasi András, Mucsi Zoltán és Jakupcsek Gabriella) mind voltak már ehhez hasonló szituációban, adtak a közönség számára megszokott hangnemtől teljesen eltérő interjút, de Ördög Nóra (talán) még nem. Eddig leginkább a különböző tévéműsorok arcaiként lehetett azonosítani, plusz a Nánásiék vlogból, amit vagy szeret az ember vagy nem. Itt viszont egy teljesen új oldaláról is meg lehet ismerni Ördög Nórát, ami a komment szekció alapján sokaknak sokkal szimpatikusabb.