Így szól Robbie Williams legújabb dala

A brit énekes-dalszerző új területen csillogtatja meg zsenialitását.

A rajongóknak nem kell tovább várniuk, hogy hallhassák a márciusban hat év után Budapesten is újra fellépő világsztárt, ugyanis napvilágot látott vadonatúj nótája. Robbie Williams tavaly szeptemberben jelentette meg utolsó albumát, ez a dal azonban nem volt hallható rajta. Nem véletlenül: a negyedszázados pályafutását ünneplő popsztár nagy fába vágta a fejszéjét, és egy saját zenét írt a Felix macskaeledelek csintalan fekete-fehér cicájának.

Régóta macskarajongó

Bár számára is ismeretlen terep volt, régi vágya teljesült azzal, hogy egy ilyen feladatban is kipróbálhatta magát, és úgy érzi, nem véletlenül történt így, hiszen egyedülálló kapcsolat fűzi a macskákhoz. 2022-ben két új cica, Elvis és Priscilla érkezett Robbie Williams családjába, az énekest pedig elbűvölte az életük. Mint mondja: „Egy oroszlán rejtőzik ebben a hihetetlenül különleges és apró ’csomagolásban’. Régóta rajongok a cicákért, sok macskabarátom volt az évek során, és miután tanulmányoztam lenyűgöző viselkedésüket, magabiztosan állíthatom: a cicaélet tényleg klassz!”

Szerinte ilyen a cicaélet

A szám készítése során saját macskái és Felix huncutságából merített ihletet, dalba öntve varázslatos természetüket: lazák, talpraesettek, néha kicsit csintalanok, de mindig imádnivalóak – akárcsak a világsztár maga. A végeredmény egy igazán fülbemászó nóta: az It's Great To Be a Cat már meghallgatható a www.purina-felix.hu/felixandrobbie oldalon és a Purina Magyarország YouTube csatornáján is, ahol a brit énekessel készült exkluzív interjúból kiderül, vajon otthon a felesége vagy ő a domináns „macska”.

Advertisement