5 trailer az elmúlt pár napból, amit vétek kihagyni

Aki lemaradt volna Emily Blunt és Dwayne Johnson Dzsungeltúrájáról, Ethan Hawk és Uma Thurman lányának új horrorjáról vagy a Netflix He-Man rajzfilmjéről, most mindezt egyszerre bepótolhatja!

1. Dzsungeltúra

Bár a Disney már jóval korábban szerette volna bemutatni, a világméretű koronavírus-járvány miatt végül idén júliusra tolódott a Dzsungeltúra című, 1920-as években játszódó, családbarát akció-vígjáték premierje. A történet főhőse egy félelmet nem ismerő kalandornő, bizonyos Lily Houghton (Emily Blunt) aki egy Frank nevű, zsivány hajóskapitánynak (Dwayne Johnson) béreli ki a rozzant teknőjét, hogy megtaláljon a dzsungelben egy gyógyító erejű, misztikus növényt. Csakhogy a csodaszert egy másik expedíció is meg akarja szerezni, ráadásul a növényt életre kelt konkvisztádor-hullák őrzik, így még a rettenthetetlen női Indiana Jones és az izomhegy tengerész számára sem lesz olyan egyszerű az út, mint ahogyan azt elsőre hiszik! Íme a múlt héten debütált új előzetes, Emily Blunt lelkes beköszönő monológjával:

 

2. Yellowstone 4. évad

Ősszel tér vissza a tévéképernyőkre Kevin Costner, aki a 2018 óta a futó Yelloswtone című Paramount-sorozatban John Duttont, a Montana ranch családfőjét, az Egyesült Államok legnagyobb birtokának tulajdonosát a alakítja. A széria Dutton akciófilmekbe illő harcát meséli el, aki nemcsak a földje megvédéséért, de családja egységének megőrzéséért is bármit hajlandó kockára tenni - ide értve a saját életét is.

 

3. A félelem utcája 1. rész: 1994 - itt az első 5 perc!

A Netflix a Stranger Things sikere óta próbálja kimaxolni a geek nosztalgiát, aminek az újabb felvonása A félelem utcája-trilógia, főszerepben a Stranger Things két sztárjával, Maya Hawke-kal (aki nem más, mint Ethan Hawke és Uma Thurman lánya!) és Sadie Sinkkel. Az első, 1994-ben játszódó Fear Street-részben egy tipikus álmos amerikai kisváros, Shadyside tinédzserei felfedezik, hogy azok a rémisztő és kegyetlen események, amelyek generációkon át kísértették a településüket, egy boszorkány tevékenykedése nyomán sajnos mind összefüggenek – és nagyon úgy fest, hogy ők lesznek a banya következő célpontjai! A Netflix kínálatába július 2-án felkerült első részből 5 perc már bárki számára megnézhető, a nem kevésbé izgalmas folytatás július 9-étől és 16-ától érhető majd el a népszerű streaming szolgáltatón. 

 

4. Masters of the Universe: Revelation

Anno a '90-es évek elején egy egész generáció kuporgott a nyári szünetben reggelente a tévékészülékek előtt, hogy a Sat1-en, a Pro7-en, a Super Channelen vagy a Sky-on elcsípjen egy-egy He-Man epizódot, és szurkolhasson a szőke barbárnak, hogy billentse jól fenéken a gonosz csontváz lordot, Skeletort. Aki pedig igazán menő arc volt az általános iskolában, annak nemcsak He-Man figurái voltak, hanem Bécsből hozott, kerregő-berregő, műanyag He-Man kardja is! Na, pont ezt a jó kis retró feelinget hozza most vissza a Netflix új He-Man rajzfilmsorozata, a jűlius 23-ától látható Masters of the Universe: Revelation!

 

5. Mandibles

A végére hagytuk a legnagyobb őrültséget, egy bizarr francia vígjátékot Quentin Dupieux rendezésében, amiben két Dumb és Dumbernél csak egy fokkal okosabb tökfilkó egy óriási legyet találnak az autójuk csomagtartójában, de úgy döntenek, nem szólnak róla senkinek, inkább titokban beidomítják pár kutyatrükkre.

(via Geektyrant)