A Stranger Things színészeit is sokkolta a negyedik évad vége – SPOILER!

Nem csak a nézőket viselte meg két karakter sorsa.

A Stranger Things egyébként is kitűnő negyedik évadának zárása rendkívül erősre sikerült, de az is, hogy kiakassza rajongóit. Eddie Munson halálát valódi tragédiaként éltük meg, ahogy azt is, hogy Dustinon kívül senkit sem érdekelt az aranyszívű metálarc hősies önfeláldozása, de az évad főszereplőjévé előlépett Max sorsa is sokkolt. Az alkotó Duffer testvérek megerősítették, hogy Vecna támadása után a lány megvakult, az összes csontja eltört és agyhalott lett...

A jelenet, amiben Max a levegőbe emelkedik, és eltörnek a végtagjai, iszonyatos – és nem pusztán minket, nézőket rázott meg, hanem a sorozat szereplőit is. Felicia Day Geeked című műsorában hakniztak néhányan, és együtt nézték végig Max végzetét. Láthatóan megviselte őket a jelenet, hiába próbálták utána elviccelni, majd beszéltek még szegény Eddie haláláról is, ami szintén megérintette őket.

A Stranger Things évadfináléja a Netflix legnagyobb sikere, amit nem csak számokban lehet mérni, mert amint felkerült a két utolsó epizód, lefagyott a platform, annyian akarták egyszerre nézni az új epizódokat. Kate Bush Running Up That Hill (A Deal with God) című dala csaknem 40 évvel megjelenése után letarolta a világot, ahogy most újra felfedezték a Metallica Muster of Puppets című számát is, a Maxot alakító Sadie Sink és az Eddie-t játszó Joseph Quinn népszerűsége is az egekben. Maga a sorozat sem volt ennyire felkapott, pedig már eddig is jelenségnek számított.


(Forrás ScreenRant)