Áll a bál: kiakadtak az emberek Stallonéra, mert a statisztáit pocskondiázta

A 77 éves sztár állítólag „csúnyának” és „zsírral teli kádnak” nevezte a Tulsa King mellékszereplőit, és azt kérte a castingügynökségtől, inkább „csinos, fiatal lányokat hozzanak, akik körülötte lesznek”. A Rose Locke Casting szerződést bontott vele.

Egy atlantai székhelyű castingcég szerződést bontott a Tulsa King stábjával, miután állításuk szerint Sylvester Stallone és a Paramount+ népszerű maffiasorozatának egyik rendezője minősíthetetlen hangnemben pocskondiázta a statisztákat.

5 dolog, ami miatt a Tulsa King is van olyan király, mint az Oscar

Sylvester Stallone a régi kultfilmjében és az új sorozatában is egy olyan maffiózót alakít, aki él-hal a divatos dolgokért, néhány szép szóval és pár pofonnal mindenkit meggyőz a maga igazáról, a lányával viszont nehezen találja a közös hangot...

Tovább

 

Stallone és a csapata korábban azzal bízták meg a Rose Locke Casting céget, hogy 18 évesnél idősebb szereplőket verbuváljanak a széria második évadához. Csakhogy az atlantai statiszták arról kezdtek el beszélni a Facebookon, hogy Stallone és egy meg nem nevezett rendező egyes mellékszereplő-aspiránsokat „csúnyának”, „zsírral teli kádnak”, vagy épp „kövér, botos fickónak” neveztek. Az utóbbi megjegyzés címzettje később a beszámolók szerint elmesélte, hogy nagyon fájdalmasan élte meg, amikor így jellemezték őt a forgatáson. Stallone állítólag ekkor javasolta azt, hogy a castingügynökség inkább „csinos, fiatal lányokat hozzon, akik majd körülötte lesznek”.

Forrás: Paramount+

 

A Rose Locke Casting vasárnap jelentette be Facebook-oldalán, hogy kiszáll a sorozatból:

Úgy döntöttünk, hogy elválnak útjaink a Tulsa Kinggel. Jövő héten fejezzük be a munkát, 12-én lesz az utolsó napunk. Minden jót kívánunk annak, aki átveszi a sorozatot. Köszönjük minden nagyszerű háttérművésznek a folyamatos támogatást!

A Tulsa King stábjának viselkedésével kapcsolatos vádak más statiszták Facebook-oldalain, például a dél-karolinai Dee Dee McDaniel Simmonsnál is felbukkantak:

Több csoport is arról beszélget, hogy mi történt a Tulsa King forgatásán, Atlantában. Először azt reméltem, hogy ez csak egy rossz pletyka, amit egy ember indított el, aki talán valamilyen módon sértve érezte magát. De számtalan olyan személy akadt, aki ott volt a forgatáson, és elmondta, mit látott, hogyan bántak vele, stb. Sajnos Stallone és a stáb megkeserítette a statiszták dolgát, sokan azt mondták, hogy a forgatás teljesen szakszerűtlen volt, és teljes volt a káosz. Bár személyesen nem dolgoztam a Rose Locke & CL Castinggal, nagyon tisztelem őket, amiért kivonultak a projektből és vigyáztak a statisztákra.

Válaszul a Tulsa King rendezője, Craig Zisk a TMZ-nek azt nyilatkozta, hogy senki sem sértegette a forgatáson a statisztákat, ugyanakkor szerinte a Rose Locke Casting idősebb statisztákat szerződtetett egy bárban játszódó jelenethez, nem pedig a húszas, harmincas éveikben járó embereket, ahogy azt kérték. Zisk azt is elmondta, hogy Stallone felesége, Jennifer Flavin is jelen volt a forgatáson, így a 77 éves sztár egészen biztosan nem mondott olyat, hogy „csinos, fiatal lányokat szeretne maga körül látni”.

(via Deadline)