Az HBO végre bemutatta a Trónok harca spin offjának trailerét!

Az HBO Max egy 30 perces, exkluzív jelenetekkel telerakott online videóüzenet végén játszotta le a Trónok harca - Sárkányok háza várva várt teaserét.

Az HBO Max a mai napon egy 30 perces, korábban sosem látott, exkluzív előzetesekkel telerakott online videóüzenetben jelentette be, hogy európai bevezetésének kezdeti szakaszában 27 területen válik elérhetővé, és 2022-ben a korábban bejelentettek mellett további hét országban (Hollandiában, Törökországban, Görögországban, Izlandon, Észtországban, Lettországban és Litvániában) is elindul.

Ugyanakkor az HBO Max magyarországi startjának időpontja továbbra sem ismert, csak annyit lehet tudni, hogy valamikor 2022-ben mi is sorra kerülünk. Az online esemény legizgalmasabb részeként, a videó legvégén az HBO Max közzétette a 2022-es év nagy durranásának szánt Trónok harca - Sárkányok háza első teaserét is, ami azóta már a YouTube-ra is kikerült:

Sarah Jessica Parker egy különleges üzenetben jelentette be, hogy decemberben debütál az új sorozata, a Szex és New York folytatása, az And Just Like That... (amit mi majd És egyszer csak… címmel láthatunk majd). Emellett az HBO Max a Trónok harca várva várt spin offja mellett az Utódlás harmadik évadából, valamint a Peacemaker - Békeharcosból is megmutatott egy-egy exkluzív jelenetet (az utóbbi John Cena Suicide Squad-béli karakterének saját tévésorozata lesz, és szintén 2022-ben érkezik meg a streaming szolgáltató kínálatába).

Új fejlemény, hogy a bejelentés tanúsága szerint a Warner Bros. stúdió filmjei mindössze 45 nappal a mozibemutató után elérhetővé válnak az HBO Maxon is. Az észak-európai országokban már idén, jövőre pedig Spanyolországban, Portugáliában, Hollandiában, Görögországban, Izlandon, valamint Közép-Kelet-Európában is (így remélhetőleg Magyarországon is). Elhangzott az is, hogy az HBO Max a különböző partnerszolgáltatókon keresztül több eszközön is nézhető lesz, és az HBOMax.com webhelyen lesz elérhető. Az előfizetők többek között a VISA, a Mastercard és a PayPal segítségével fizethetnek a szolgáltatásért (a magyarországi árazást majd az HBO Max hazai induláshoz közelebbi időpontban jelenti be az HBO Magyarország).

Forrás: HBO

 

Az HBO Max kínálata a Warner Bros., az HBO, a Max Originals, a DC és a Cartoon Network tartalmaiból merít. A Warner-filmek közül megtalálható a kínálatában a Harry Potter, a Godzilla Kong ellen, a Dunkirk, A Gyűrűk Ura, a Ragyogás és a Mechanikus narancs, de olyan DC-filmek is szerepelnek benne, mint a Joker, a Wonder Woman 1984, az Aquaman, a Batman Superman ellen és a Zack Snyder: Az Igazság Ligája. Az HBO saját gyártású sorozatai közül A trónok harca, a Maffiózók, az Utódlás, a Jelenetek egy házasságból, a Tudhattad volna, a Szex és New York és az Eufória, mellett a Max Originals műsorai, vagyis A légikísérő, a Gossip Girl – Az új pletykafészek, A farkas gyermekei és a Jóbarátok: Újra együtt is részei a kínálatának, akárcsak az olyan örök családi kedvencek, mint a Tom és Jerry és a Bolondos dallamok.

Akit minden apró részlet érdekel, ezen a linken az HBO Max teljes, 30 perces bejelentését is megtekintheti magyar felirattal.