Brendan Fraser képregényes gonosztevőt fog játszani

A színész lángszóróval gyújtogató gazfickó lesz az egész estés Batgirlben.

Brendan Fraser szerepet kapott a DC közelgő Batgirl című filmjében, amiben a piromániás Firefly-t alakítja majd. A cselekményről eddig semmit nem tudni, a stáb néhány további tagja azonban ismert: a címszereplő hacukájába Leslie Grace (In the Heights - New York peremén) bújik,

J.K. Simmons pedig ismét Jim Gordon felügyelőt játssza – ami fura, mert korábban a Zack Snyder által jegyzett Az Igazság Ligájában láthattuk őt ugyanebben a szerepben,

pedig a Snyder-féle univerzumépítéssel elvileg végeztek (a Robin Pattinson főszereplésével készülő The Batmanben is új színész, Jeffrey Wright kelti életre a karaktert).

De mindegy is, ismerjük még a rendezőket: Adil El Arbi és Bilall Fallah, a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk alkotópárosa, a forgatókönyvet pedig a Flash és az Űrdongó írója, Christina Hodson jegyzi. A film különlegessége, hogy mozis bemutatót nem is terveznek, egyből a Warner streaming szolgáltatóján, az HBO Maxon mutatják be valamikor 2022-ben.

Forrás: Cindy Ord/Getty Images


Örömteli, hogy

ismét egyre több filmben láthatjuk a vicces szépfiúból szomorú macivá változott Frasert,

hiszen sokáig volt távol Hollywoodtól – mint kiderült, testileg és lelkileg is tönkrement, erről korábbi cikkünkben írtunk.  Visszatérése azonban remekül alakul: láthattuk Danny Boyle-nak a Getty-emberrablást feldolgozó Bizalom című sorozatában, a Doom Patrol című DC-sorozat egyik főszereplőjének pedig ő kölcsönzi a hangját (a figura egy robotember, így amúgy sem látnánk semmit Fraserből). De a Batgirl-film mellett a színész szerepet kapott Martin Scorsese Killers of the Flower Moon  című krimijében, illetve Darron Aronofsky készülő filmjében is, amelyben egy csaknem 300 kilós férfit alakít.

(Forrás: Variety)

Címlapkép: Cindy Ord/Getty Images