TOP10 BRAND
1
INDEX 1 023 672 RU
2
BLIKK 1 007 284 RU
3
IDOKEP 885 904 RU
4
ORIGO 869 856 RU
5
24 820 080 RU
6
TELEX 672 860 RU
7
FEMINA 598 468 RU
8
NLC 580 856 RU
9
PORTFOLIO 573 444 RU
10
RIPOST 528 292 RU
1
INDEX 1 023 672 RU
2
BLIKK 1 007 284 RU
3
IDOKEP 885 904 RU
4
ORIGO 869 856 RU
5
24 820 080 RU
6
TELEX 672 860 RU
7
FEMINA 598 468 RU
8
NLC 580 856 RU
9
PORTFOLIO 573 444 RU
10
RIPOST 528 292 RU

Brutális mennyiségű sorozat jön az HBO Maxra júliusban

Klasszikusok és friss premierek is érkeznek.

Vészhelyzet (ER), Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air), ALF, Luther és a Downton Abbey – ezek azok a sorozatok, amelyekből az összes évad felkerül az HBO Maxra júliusban.

Nemcsak klasszikusok, friss premierek is elérhetőek lesznek, érkezik többek között az Elodie Yung főszereplésével készült A takarítónő (The Cleaning Lady) című amerikai thriller, a Birdgirl első évada, a Ki lesz az új Magic Mike? (Finding Magic Mike), továbbá az Alexander Skarsgård és Florence Pugh főszereplésével készült The Little Drummer Girl, a Bezzegszülők legfrissebb évada, a Szinte repül (Almost Fly) és többek közt a Doll és Em.

Íme a premierdátumok, amelyek nincsenek kőbe vésve, mert apróbb csúszások előfordulhatnak.

Július 1.

Birdgirl – 1 évad, összes rész
Judy Ken Sebben, azaz Birdgirl szedett-vedett bűnüldöző csapatot ránt össze Birdteam néven. Küldetésük: helyrehozni az előző generáció veszélyes hibáit, és megfékezni a világ megmentését célzó saját, balul elsült termékeik által keltett káoszt.


Ki lesz az új Magic Mike? (Finding Magic Mike) – 1. évad

A Magic Mike-franchise és az élő show-k mögött álló producerek sorozatában a résztvevő férfiakat valódi Magic Mike-okká alakítják át.Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air) – 1-6. évad, összes epizód

A philadelphiai belvárosi tinédzsert, Willt Kaliforniába küldik gazdag rokonaihoz abban a reményben, hogy ott majd kikupálják, és átadják neki a helyes régimódi értékrendet.


The Little Drummer Girl  – 1. évad

Mikor egy palesztin bérgyilkos prominens izraeli célpontokra kezd vadászni, a Moszad egy fiatal angol színésznőt (Florence Pugh) bíz meg azzal, hogy épüljön be a terrorista sejtbe. A legjobb színésznői képességeire lesz szüksége, miközben az élete folyamatos veszélyben forog.


Július 2.

Rubi Szivárványiában (Rainbow Ruby) – 1. évad

Rubiéknál mindig történik valami kisebb dolog, ami az egyes epizódok főcselekményéhez kapcsolódó kisebb dolog, mielőtt Rubi macijának, Csokinak a mellkasán levő rubin világítani és zenélni kezd.

Július 3.

Szörny-öböl (Monster Beach) – 1. évad

A Szörny-öböl egy testvérpár, Jan és Dean kalandjairól szól. Egy véget nem érő nyarat töltenek a szigeten, és jól érzik magukat bácsikájuk és egy csapat jópofa szörnyeteg társaságában. Új barátaikkal száguldoznak, lerántják a leplet egy szörflegendáról, és nem hagyják, hogy rosszfiúk közbeszóljanak. Az Öböl szórakoztatóbb a szokványos üdülőknél. Az élet kész kaland, ha a barátaink huncut szörnyek.

Július 4.

Luther – 1-5. évad

Luther (Idris Elba) ösztönös, öntörvényű zsaru. Az első évadban összeakad a gyilkos lánnyal, és egymás nyomába szegődnek. Lassan nem tudni, melyikük a vadász és melyik az áldozat.
Július 6.

Intergalactic – 1. évad

Az izgalmas sci-fi sorozatban egy fiatal rendőrt tévesen elítélnek. A börtönbe tartó úton az űrhajón lázadás tör ki, és a rabok átveszik az irányítást. A fiatal rendőr kénytelen csatlakozni hozzájuk, hogy túléljék a veszélyekkel teli űrutazást.Július 7.

Gyilkosság a nyaralóban - Az igazság nyomában (Murder at the Cottage) – 1. évad

1996-ban, két nappal karácsony előtt a nyugat-corki Schullban található nyaralójában brutálisan meggyilkolták Sophie Toscan du Plantier televíziós producert.Július 9.

Végtelen vonat (Infinity Train) – 2. évad

Ebben az animációs sorozatban az utasok, miután felszállnak egy rejtélyes, interdimenzionális vonatra, bizarr világokba lépnek be, rejtvényeket oldanak meg és szörnyekkel küzdenek meg, hogy hazajuthassanak.

Június 10.

ALF– 1-4. évad + ALF Karácsonyi különkiadás

Egy átlagos család rendkívüli dolgokba keveredik, miután a garázsuk tetején landol Alf, az űrlény, aki hamarosan családtaggá válik.

Július 11.

Hausen – 1. évad
 
Június 13.

Három elfoglalt Debra (Three Busy Debras) – 2. évad

A sorozat három, az őrület határán álló háziasszony szürreális mindennapjait mutatja be. Mindhármukat Debrának hívják, és a jómódú kertvárosban, a Connecticut állambeli Lemoncurdban élnek.Tuca és Bertie – 3. évad

Animációs vígjátéksorozat két madárról, akik legjobb barinőkként egy bérházban élnek: Tucáról, a pimasz tukánról és Bertie-ről, a szorongó énekes rigóról, valamint Bertie barátjáról, Speckle-ről, az optimista vörösbegyről.

Június 14.

A tolvaj, a felesége és a kajak (The Thief, His Wife and the Canoe) – 4 részes minisorozat

Anne és John Darwin rendkívüli, valós eseményeken alapuló története egy biztosítási csalásról, amelynek során megtévesztették a világot, a családjukat és barátaikat: John ugyanis megrendezte a saját halálát, hogy elkerülje a csődöt.Július 15.

Bezzegszülők (Breeders) – 3. évad

Ebben az őszinte és megalkuvást nem tűrő vígjátékban Paul és Ally idősödő szülőkkel, jelzáloggal, a kapcsolatukban bekövetkező zűrzavarokkal, valamint kisgyermekeik, Luke és Ava nevelésének nem irigylendő kihívásaival bajlódnak.

Az út lefelé (The Way Down: God, Greed, and the Cult of Gwen Shamblin) – 5 részes dokusorozat       

Az ellentmondásos Remnant Fellowship Church és vezetője, Gwen Shamblin Lara diétaguru története. Miután híres lett, Lara egyházat alapított, amelyet állítólagos szektaszerű gyakorlatai miatt hamar visszaélésekkel vádoltak meg.Június 16.

DC Super Hero Girls – 2. évad

A világ talán úgy ismeri őket, mint Wonder Woman, Supergirl és Batgirl, de sokkal nagyobb gondjuk és problémájuk is van, minthogy megvédjék a Metropolis lakóit. Végül is, tininek lenni elég nehéz. De ha ezekhez a nehézségekhez még szupererő és titkos személyiség is társul, a dolgok sokkal bonyolultabbak tudnak lenni, mint ahogy azt el tudnánk képzelni.

Július 17.

Vészhelyzet (ER) – 1-15. évad

A provokatív sorozat egy városi kórház sürgősségi osztályán uralkodó káoszt és elkötelezett orvosainak életét mutatja be.

Mása ijesztő meséi (Masha’s Tale) – 1. évad

Mása, a kedves kislány rájön a gyerekek legfőbb problémájára: az összes félelem csak a képzeletünkben él. Mása megtanítja a gyerekeket arra, hogyan győzzék le a félelmüket, bármilyen félelemről is legyen szó, és ennek példázatául mindig elmond egy-egy történetet. Mindegyik epizód egy szörnyen színes történet, varázslatosan bájos karakterekkel, Grieg és Csajkovszkij ihlette zenével.

Július 20.

A gyűrű útja (Adventure of the Ring ) - 1. évad

Történet egy metrón elveszett gyűrűről, ami 7 különböző személyhez kerül, így 7 romantikus sztorit sző egybe. A gyűrű keresése alatt a tulajdonosa, Huang Yi-Zhi áttekinti barátnőjével, Lisa Lee-vel öt éve tartó kapcsolatát.Július 21.

A takarítónő (The Cleaning Lady) – 1. évad

Egy kambodzsai doktor Amerikába érkezik a fia orvosi kezelése miatt. Amikor a rendszer hibázik, a nő a szervezett bűnözés takarítónőjeként kezd dolgozni, ahol az intelligenciáját kell használnia, hogy utat törjön magának az alvilágban.

Napa völgy királyai (The Kings of Napa) – 1. évad

A sorozat a gyönyörű, mesebeli kaliforniai Napa-völgyre fókuszál, egy borászatra, amely a sokak által irigyelt King család tulajdonában van, akiket a gazdagságuk és társadalmi helyzetük a dizájnmagazinok és társasági oldalak címlapjára repített.Szinte repül (Almost Fly) – 1. évad

Németország, 1990. Amikor három, nagy álmokat kergető osztálytárs egy közeli amerikai hadibázison megismerkedik a hiphop műfajjal, minden megváltozik.Július 23.

Tapsi Hapsi és barátai – 2.évad
Pocoyo – 4. évad
 

Július 24.

Ősember (Genndy Tartakovsky's Primal) – 2. évad 1-2. rész

Az Ősember főhőse egy barlanglakó az evolúció hajnalán, és egy dinoszaurusz a kihalás szélén. Egy tragédia összeköti őket, és ebben az erőszakos, ősi világban valószínűtlen kötelékük válik a túlélés egyetlen reményévé.

Július 25.

Downton Abbey – 1-6. évad, összes rész

A nagy sikerű kosztümös drámasorozatot Julian Fellowes Oscar-díjas író írta és rendezte, egyik fő karaktere az Oscar-díjas Maggie Smith, aki egy Edward-kori, vidéki angol ház özvegy grófnőjét alakítja. A sorozat a Crawley család és a nekik dolgozó szolgálók életét mutatja be 1912-től kezdődően, de még azelőtt, hogy az évszázados hagyományok utolsó maradványait is megsemmisítette volna a világháború és a modern kor. A nagy neveket felvonultató szereplőgárda soraiban Hugh Bonneville és Elizabeth McGovern is szerepel.


Július 27.

Riviéra – 1-3. évad

Családi dráma, műkincsrablás, gyilkosság, hazugság. Az új sorozat főbb szerepeiben Julia Stiles és Lena Olin.Július 30.

Delphine: Az eltitkolt hercegnő (Delphine: The Secret Princess) – 3 részes dokusorozat

A fantasztikus, régóta várt háromrészes Delphine: Az eltitkolt hercegnő című sorozatban a szász-koburgi Delphine hercegnő most először mondja el saját maga egyedülálló élettörténetét.

Doll és Em (Doll and Em) – 1. évad

Egy hollywoodi színésznő felfogadja gyermekkori barátnőjét, hogy legyen a személyi asszisztense, miközben Los Angelesben forgat egy filmet.      

George Carlin: Amerikai álom (George Carlin's American Dream) – 2 részes dokusorozat

Az amerikai stand-up legendája, Carlin fél évszázadon átívelő karrierje alatt folyamatosan fejlődött, humora pedig egészen a 2008-as haláláig pengeéles maradt. A dokumentumfilm bemutatja a kulturális kaméleont, akire minden idők legbefolyásosabb stand-up komikusaként emlékezünk.

Malory Towers – 2. évad

A Malory Towers Enid Blyton népszerű regényei alapján készült, 13 fél órás részből álló drámasorozat, amely a háború utáni Nagy-Britanniában játszódik. A cornwalli part napsütötte szikláin magasodó Malory Towers bentlakásos leányiskola védett kis édenkert tele energiával, vidámsággal... és rejtéllyel. A 12 éves Darrell az Északi Torony egyik legújabb lakója. Kalandról és függetlenségről szőtt álmai valóra válnak, amikor a Malory Towers minden várakozását felülmúlja, ám Darrell hamar rájön, hogy a saját magával szemben állított elvárásoknak nehezebb eleget tennie. Az éjféli lakomák, lacrosse-meccsek, vidám piknikek és rejtélyes kísértethistóriák közepette az iskola diákjainak egyetlen unalmas percük sem lehet.

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu