Exsittesként tér vissza a Netflixre Sandra Bullock

A Megbocsáthatatlan egy brit miniszéria remake-je, és Bullock mellett Viola Davis, Jon Bernthal és Vincent D’Onofrio is szerepel benne. Előzetes.

2009-ben mutatták be Unforgiven címmel Sally Wainwright miniszériáját, amelynek most elkészült az amerikai moziverziója, de nem a mozikban, hanem a Netflixen lesz látható december 10-től Megbocsáthatatlan címmel.

A főszerepet Sandra Bullock alakítja, egy erőszakos bűncselekményekért elítélt, börtönből szabadult nőt játszik, aki megpróbál visszailleszkedni a társadalomba, és elindul felkutatni régóta nem látott húgát.

Bullock mellett olyan színészek tűnnek fel a filmben, mint Viola Davis (Ma Rainey: A blues nagyasszonya), Aisling Franciosi (Trónok harca), Rob Morgan (Daredevil), Vincent D’Onofrio (Men In Black) és Jon Bernthal (The Walking Dead, Marvel - A Megtorló).

A színésznő utoljára a 2018-as Madarak a dobozban című poszt-apokaliptikus horror-thrillerben volt látható, szintén a Netflixen. A kritika nem lelkesedett a filmért, inkább csak Bullock alakítását dicsérték, de ha lehet hinni a streamingóriás statisztikáinak, akkor nézettségi rekordokat döntögetett, 89 millióan látták.

Via: NME