Hoppá-hoppá: OnlyFans-fiókot indított John Cena

De nem, nem arról van szó, amire elsőre gondolnánk.

A színész nemrég tette közé az X-en (korábbi Twitter), hogy hamarosan új videó kerül fel az OnlyFans-fiókjába, nem kis megdöbbenést keltve. Az OnlyFans ugyanis egy olyan felület, ahová kifejezetten szexuális tartalmak kerülnek fel, amikhez a felhasználók pénzért férhetnek hozzá. De mielőtt azt gondolnád, hogy a Peacemaker és a Argylle sztárja pornózásra adta fejét (sőt, a testét), szólunk, hogy erről szó sincs. De akkor mit találunk, ha benézünk John Cena OnlyFans-felületére?

Az egész valójában egy marketingfogás, amivel közelgő filmjét, az Amazon Prime Videóra érkező Ricky Stanickyt promótálja. Peter Farrelly filmjében három gyerekkori barát évekkel ezelőtt kitalált egy negyedik figurát, amikor alibire volt szükségük, ám a hazugság most utoléri őket, és felbérelnek egy lecsúszott színészt, hogy megszemélyesítse Stanickyt – na őt alakítja John Cena, de Zac Efron is feltűnik a filmben. Cena OnlyFans oldalán ebből a filmből vannak fent részletek, de a színész a platformmal is elviccelődik, hiszen akad néhány személyes videó is. Például az, amin egy hatalmas Subway-szendvicset tol be éppen, az alábbi kommenttel:

„mind a 15 centijét elnyelem ennek a rossz fiúnak.”

Cena oldalára ingyenesen lehet feliratkozni, de ehhez szükség van egy OnlyFans-fiókra, ami lehet, hogy egyesek előtt majd némi magyarázatra szorul.

 

A Ricky Stanicky március 7-től streamelhető az Amazon Prime Videón.

 

(via Looper)