Hurrá, befutott a trailer Nicole Kidman új sorozatához!

A színésznő mellett olyan sztárok szerepelnek még, mint Regina Hall és Melissa McCarthy.

Nicole Kidman úgy látszik, a tévésorozatok gyártásában is legalább akkor örömét leli mostanság, mint a filmkészítésben. A Hulun debütál ugyanis hamarosan a Nine Perfect Strangers (azaz: Kilenc tökéletes idegen) című új szériája, ami ugyanúgy az ausztrál írónő, Liane Moriarty egyik bestseller regényén alapul, ahogyan Kidman korábbi népszerű tévésorozata, a Hatalmas kis hazugságok. Ráadásul a színésznő ezúttal is David E. Kelley forgatókönyvíróval és producerrel, valamint Bruna Papandrea producerrel dolgozott, akikkel nemcsak a Hatalmas kis hazugságokat forgatta le korábban, de együtt készítették el a Tudhattad volna című minisorozatot is (Kidman egyébként mindhárom szériát executive producerként jegyzi a főszerepek mellett).

Az új sorozat kilenc stresszes nagyvárosi lakos sorsát követi végig, akik egy távoli, igen furcsa egészségközpontba utaznak wellnessezni, a fiatalságuk és az egészségük visszanyerése érdekében. A 10 napos világtól való elvonulás alatt a luxusüdülőhely igazgatónője és guruasszonya, Masha (őt alakítja Nicole Kidman) veszi őket a gondjaiba, aki szent küldetésnek érzi a teljes szellemi és testi felfrissülést. Csakhogy az egészségközpontban nem minden olyan, amilyennek elsőre látszik, és a kilenc „tökéletes idegen” nem is sejti még, mi vár rájuk valójában...

A sorozatban Nicole Kidman mellett olyan világsztárokat láthatunk majd, mint Regina Hall, Melissa McCarthy, Michael Shannon, Manny Jacinto, Tiffany Boone, Luke Evans, Melvin Gregg, Grace Van Patten, Asher Keddie, Samara Weaving és Bobby Cannavale. (via Variety)