Itt a szinkronos Jóbarátok: Újra együtt

Július 16-án debütál a május 27-i bemutatkozása óta az HBO GO legnézettebb tartalma, a népszerű sitcom sztárjainak találkozását bemutató talk show magyarul beszélő verziója.

Május 27. óta a legnézetebb tartalom az HBO GO-n a Jóbarátok: Újra együtt, amelyben a hat világsztár, Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) és David Schwimmer (Ross) visszatérnek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a közkedvelt szériát.

Forrás: Instagram / Galambos Péter


A sorozat hazai sikerében óriási szerepet játszott a magyar szinkron, így a rajongók legnagyobb örömére újra összeállt a stáb, és július 16-án a jól megszokott hangokkal nézhetjük és hallgathatjuk újra a különleges műsort. Kökényessy Ági (Rachel), Kiss Erika (Monica), Nyírő Bea (Phoebe), Sinkovits-Vitay András (Chandler), Holl Nándor (Joey) és Galambos Péter (Ross) közreműködésével a szinkront az SDI Media Hungary Kft készítette. Magyar szöveg: Moduna Zsuzsa.


(via HBO GO)