Lesz 3. és 4. évada is A Bridgerton családnak

Tényleg csak idő kérdése volt, hogy mikor kap folytatást a Netflix rekordnézettséget hozó, kosztümös-romantikus tévésorozata.

Kétségtelen tény, hogy az elmúlt hónapokban igen sok szó esett a Netflix rekordnézettséget hozó, kosztümös-romantikus tévésorozatáról, ami nemcsak a kiváló szereplőgárdájával, de az kissé alternatív történelem-értelmezésével és a pornóolalakra kikerült szexjeleneteivel is elérte, hogy mindenhol téma legyen (a Port.hu részletekbe menő, picit spoileres kritikája ezen a linken olvasható). A sorozat népszerűségét látva aligha véletlen, hogy már készül a folytatás, azaz jön a harmadik, sőt, a negyedik évad is.

Forrás: Netflix

 

A folytatás hírét a Netflix egyik magas beosztású vezetője, Bela Bajaria jelentette be egy hivatalos közleményben, melyben azt is elárulta, hogy A Bridgerton család újabb évadait a korábbiakhoz hasonlóan ismét az író-producer Shonda Rhimes produkciós cége, a Shondaland fogja gyártani. Az új epizódokban azonban már nem fog szerepelni a széria szívtiprója, Regé-Jean Page, mert ahogy azt korábban mi is megírtuk itt a Port.hu hasábjain, most már inkább a mozifilmes karrierjére akar koncentrálni. A 31 éves színész egyébként akkora népszerűségnek örvend, hogy még akár James Bond is lehet belőle.

(via Variety)