Megalázó helyzetbe kényszerült Anne Hathaway a 2000-es években

Volt, hogy tíz különböző színésszel kellett csókolóznia, hogy megnézzék, kivel működik a kémia.

A színésznő beszámolója szerint ráadásul a következő mondattal vezették fel a számára a megalázó szituációt. „Azt mondták, hogy »tíz fickó jön ma, és te fogod őket castingolni. Izgatott vagy, hogy mindegyikükkel csókolózni fogsz?« Én meg csak arra gondoltam, hogy biztos velem van a baj, ugyanis egyáltalán nem voltam izgatott” – mesélte a sztár.

„Sőt, úgy gondoltam, ez inkább undorító.

De fiatal voltam, és nagyon is tisztában voltam vele, hogy milyen könnyen elveszíthetek mindent, ha elterjed rólam, hogy problémás vagyok. Szóval úgy tettem, mintha alig várnám, és csak sodródtam az árral” – tette hozzá.

The Idea of You. Forrás: Prime Video


Hathaway szerint mindez teljesen normális gyakorlatnak számított a 2000-es években.

„Ez nem egy hatalmi játszma volt, senki sem akart ezzel szándékosan bántani vagy megalázni engem. Csak azok még nagyon más idők voltak. Szerencsére ma már ilyesmi nem fordulhat elő” – magyarázta a színésznő.

Ellenpéldaként pedig azt is elmondta, hogy amikor a Prime Videóra május 2-án érkező filmjéhez, a The Idea of You című romantikus drámához castingoltak, akkor úgy döntötték el, hogy működik-e a kémia közte és a férfi főszereplő között, hogy megkérték a jelentkezőket, hogy válasszanak egy dalt, amire utána együtt táncoltak egy kis impró közepette. A szerepet végül Nicholas Galitzine (Vörös, fehér, királykék) kapta meg.


(via The Hollywood Reporter)

 

Még több Anne Hathaway

7 dolog, amit tuti nem tudtál Az ördög Pradát viselről

Hivatalosan sosem ismerte el senki, de az ördögi divatdiktátort a Vogue magazin valódi főszerkesztőjéről mintázták – aki tüntetően Pradában vonult be a sajtóvetítésre.

Tovább