Mit nézünk a Netflixen novemberben?

Többek között Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds akcióvígjátékát, a Cowboy Bebop élőszereplős feldolgozását és a Narcos: Mexikó záróévadát.

Red Notice

A Netflix már eddig is gyártott néhány óriási költségvetésű filmet, de a Red Notice az eddigi legdrágább mind közül. De elég csak a főszereplő hármast nézni: Dwayne Johnson, bármit is csináljon, tuti kasszasiker, Ryan Reynolds szintén az egeket ostromolja, ahogy a Wonder Womannal rögtön a legnagyobbak közé robbant Gal Gadot is. A színésznő egy hírhedt csalót alakít, aki rendre pórul jár az utána loholó FBI-ügynök (Johnson) és egy szintén hírhedt műkincsrabló (Reynolds) eszén. Bemutató: november 11-én.

 

Narcos: Mexikó 3. évad

A sorozat második évada sajnos elég középszerűre sikerült: Diego Luna lagymatag Félix Gallardója nyomába sem ért Wagner Moura félelmetes Pablo Escobarjának, az első évadot is Michael Pena alakításának köszönhetően lehetett erős. A Narcos: Mexikó utolsó évadára Gallardo lekerült a drogháború térképéről, ám a nyomában hidrafejekként sarjadnak ki az új uralkodójelöltek. Felkészül: El Chapo. Bemutató: november 5-én.

 

Cowboy Bebop

A kultikus animesorozat élőszereplős adaptációja meglehetősen hűen próbálja követni az eredeti látványvilágát, a stilizáció némileg a Scott Pilgrimre emlékeztet. Bemelegítésül felkerült a Netflixre a rajzfilmsorozat is, a feldolgozásig azonban november 19-ig várnunk kell, addig a darálásellenesek is kényelmesen végignézhetik.

 

Bruised

Halle Berry rendezőként debütál ebben a sportfilmben, egyben a főszerepet is ő játssza. Egykori MMA-harcost alakít, akinek élete romokban, és megpróbálja magát összekaparni, ugyanakkor sportolói karrierjét is megpróbálja feltámasztani. Bemutató: november 24-én.

 

A Netflix teljes novemberi kínálata megtekinthető az Uproxx összeállításában, ám korántsem biztos, hogy a hazai kínálatban mindet megtaláljuk majd, ugyanis az amerikai tartalom nem egyezik meg meg a Magyarországon is nézhetővel.