Október 18-án érkezik a Valami Amerika sorozat, itt az előzetes!

Az RTL streamingfelületén, az RTL+-on debütál a széria.

Az RTL+-on, október 18-án debütál a Valami Amerika sorozat, amely a filmekből megismert világban játszódik, de ezúttal egy új testvér-trió történetét ismerhetjük meg: Marciét (Ember Márk), Zitáét (Trill Beatrix) és Balázsét (Király Dániel). A középpontban a legfiatalabb testvér, Marci és Bala közötti konfliktus áll, pontosabban az a pénzösszeg, amivel a fiú tartozik a rettegett maffiavezérnek. Mivel a testvérek, mindenben támogatják egymást, így megpróbálják kihúzni öccsüket a csávából, ezáltal belekerülve Bala hálójába, ahonnan csak egy módon szabadulhatnak, egy nagyszabású és látványos tehetségkutatón keresztül.

 

A testvérek körül természetesen megjelennek majd régi és új szereplők, akik segítik vagy éppen akadályozzák őket a céljaik elérésében.

A sorozatban, akárcsak a filmekben a zene is hangsúlyos szerepet kap, sőt a showbiznisz világát bemutatva egy zenei tehetségkutató műsor kulisszái mögé is betekinthetnek majd a nézők. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a sorozat „Valami Amerikai” című betétdalát, a jelenlegi egyik legsikeresebb fiatal hazai előadó, Azahriah írta.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Kreatív producer: Herendi Gábor, Ipacs Gergely
Főbb szereplők: Ember Márk (Marci), Trill Beatrix (Zita), Király Dániel (Balázs), Csuja Imre (Bala), Eke Angéla (Yvett), Thuróczy Szabolcs (Viktor), Faragó András, Udvaros Dorottya (Piroska), Árpa Attila (Árpa Attila), Oroszlán Szonja (Timi), Szabó Győző (Ákos), Soltész Rezső (Soltész Rezső), Brasch Bence (Zénó), Földes Eszter (Vivi), Fazakas Júlia (Angi), Kálloy Molnár Péter (Kollár Dénes), Staub Viktória (Karola), Adányi Alex (Adonisz), Takács Zalán (Böfi), Harsay Gábor (Sándor).

Valami Amerika sorozat premier október 18-án dupla epizóddal és utána hetente érkezik egy-egy friss epizód az RTL+ előfizetői számára. A széria 10 részből áll.

https://rtl.hu/valami-amerika/2023/10/11/oktober-18-rtl-plusz-valami-amerika-sorozat-premier