Pusztulás vár a Stranger Things főhőseire a 4. évad végén?

Tizenegyes szemtől szembe kerül Vecnával, de Brenner szerint még nem áll készen a harcra, és a többiek is attól tartanak, hogy lehet, hogy ezúttal nem járnak sikerrel – kijött a hivatalos előzetes a Netflix-széria negyedik évadának nagyszabású végjátékához. SPOILERHEGYEK!

Miután május 27-én felkerült a Stranger Things utolsó előtti évadának első etapja, azaz hét, egyenként nagyjából egy és másfél óra közötti rész, minden rajongó tűkön ülve várja a mindössze két epizódból álló, ám összesen közel 4 órás játékidővel dolgozó, július 1-jén érkező finálét (az évad kettébontása egyébként még Stephen King szerint is orbitális marhaság volt).

A múlt héten nyilvánosságra hozott képek után (amelyekből kiderült, hogy Nancynek is sikerült kijutnia Tótágasból, azaz az új részekben valamilyen érthetetlen oknál fogva új néven, Átfordított Világként emlegetett helyről) a rajongók most ismét kölyökpezsgőt bonthatnak, hiszen a Netflix nyilvánosságra hozta a nagyszabású végjáték hivatalos trailerét is.


Az előzetes tanúsága szerint pedig semmi jó nem vár kis hőseinkre. Minden jel arra vall ugyanis, hogy Vecna (akiről a hetedik rész végén kiderült, hogy nem más, mint az annak idején Elevent olyan kedvesen segítő laboratóriumi alkalmazott, vagyis Henry Creel, a Robert Englund által alakított, ártatlanul elmegyógyintézetbe zárt Victor Creel fia, az ötvenes években az elátkozott Creel házban élt kisgyerek) minden kedvencünkkel végezni fog.

A meglehetősen lelombozó előzetesben Dr. Brenner szerint Eleven még nem áll készen a harcra, ahogy a barátai sem, Hawkins pedig elkerülhetetlenül el fog pusztulni. A nagy kedvvel emberkísérleteket végző dokin kívül Will is úgy gondolja, hogy Vecna nem áll le, amíg meg nem ölte mindegyiküket, és Robin is azzal „biztatja” Steve-et, hogy van egy olyan borzalmas érzése, hogy lehet, hogy ezúttal nem fog sikerülni legyőzni a gonoszt. Az i-re a pontot maga Vecna teszi fel, aki előzékenyen figyelmezteti Tizenegyest, hogy a barátainak annyi. Innen szép nyerni!


(via Netflix)