A Stranger Things sztárja már évekkel ezelőtt elspoilerezte a negyedik évadot

A Dustint alakító Gaten Matarazzo ráadásul 2016-ban úgy lőtte le a poént, hogy még csak nem is tudott róla. SPOILERES TARTALOM (nyilván).

Elkezdett terjedni a neten egy 2016-os videó, amit még az első évad évében készítettek a Stranger Things gyereksztárjaival, és a műsorvezető egy ponton megkérdezi őket, hogy melyik a kedvenc rajongói elméletük a szériával kapcsolatban. Ekkor Matarazzo magához ragadja a mikrofont, és elmeséli, hogy belefutott egy olyan teóriába, amely szerint Tizenegyesen kívül más tesztalanyok is voltak a laborban, 1-től 10-ig, és a legtöbbjük meghalt, de egyeseket száműztek Tótágas világába, ahonnan nem tudnak kijönni.


„És a hosszas ott-tartózkodás olyan hatással volt rájuk – hiszen ahogy láthattuk, Willre is erősen hatott –, hogy átalakultak szörnyekké.

Szóval a szörny egy korábbi tesztalany volt”

– ecsetelte a még mindössze 14 éves gyerekszínész. Aki pedig tisztában van a Stranger Things legújabb eseményeivel, pontosan tudja, hogy a szóban forgó rajongó igazi látnok volt, hiszen durván beletrafált.

Igaz, hogy ő még az első évad szörnyéről, a Demogorgonról beszélt, de a sorozat negyedik évada első felvonásának fináléjában kiderült, hogy az aktuális rém, a Vecna nem más, mint dr. Martin Brenner (Matthew Modine) első tesztalanya, Henry Creel (az 1-es számú alany), aki annak idején Tizenegyesen kívül mindenkit megölt a laborban, most pedig tinédzsereket gyilkol Hawkinsban.


Aki pedig már nagyon izgul, hogy mi lesz a sztori vége, annak a Netflix dobott egy kis csontot. A negyedik évad második felvonása ugyanis (azaz két, egy-egy nagyjátékfilm játékidejével felérő epizód) tetemes kihagyás után majd csak július 1-jén érkezik a streamelős óriás oldalára – addig ezekben a most nyilvánosságra hozott képekben gyönyörködhetünk. Hátha valaki majd ezek alapján is kitalál egy ütős rajongói teóriát, amivel megjósolja a záró, ötödik évad legnagyobb fordulatait!


(via Uproxx)