Végre itt a Tőrbe ejtve 2. teljes előzetese

Nemcsak az derül ki belőle, mire is utal pontosan a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma cím, de a sztori is körvonalazódik.

A Tőrbe ejtve című nyomozós krimi második részében az első filmből egyedül Daniel Craig magándetektívje, Benoit Blanc tér vissza, az új színészek között pedig olyan neveket találunk, mint Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson és Dave Bautista.

A Netflixen december 23-án debütáló Rian Johnson-rendezésről most az új, teljes hosszúságú előzetesnek köszönhetően az is kiderült, hogy Edward Norton egy unatkozó milliomost játszik benne, aki meghívja a barátait a privát szigetére, hogy ott egy gyilkosos játékot játsszon velük. Csakhogy valakit tényleg meggyilkolnak, és a jelenlévők egyike a gyilkos. Még szerencse, hogy a meghívottak között ott találjuk Benoit Blancot is.


Korábban Daniel Craig Az üveghagymáról (ami egyébként a trailer tanúsága szerint a szigeten található különleges épület) úgy nyilatkozott, hogy olyan elképesztő a szereposztása, hogy kétséges, hogy fogják-e tudni überelni. Pedig mindenképpen meg kell próbálniuk, mivel a Netflix anno két folytatásra kötött szerződést Johnsonnal, az alkotó ráadásul már arra is tett célzást, hogy reményei szerint Benoit egy sor rejtélyt meg fog majd oldani.

De a mostani folytatásnál maradva: a rendező elárulta, hogy ebben a részben a magándetektívnek sokkal fontosabb szerepe lesz, mint az első filmben volt, és hogy elsősorban nem maga a rejtély lesz az, ami majd a székébe szögezi a nézőket. „Mindenekelőtt azt kell szem előtt tartanunk, hogy

ez elsősorban egy film, nem pedig egy intellektuális kirakós játék,

szóval leginkább a drámai hatásnak kell érvényesülnie” – szögezte le Rian Johnson.


(via The Hollywood Reporter)