Koccintson az újévre a Nemzeti Lovas Színházzal a Kincsem Parkban!

Lenyűgöző, a hollywoodi szuperprodukciókat megidéző látványból, lovas- és kaszkadőrmutatványokból, valamint fülbemászó dallamokból sem lesz hiány a Nemzeti Lovas Színház hagyományos, Újévi gáláján.

Pintér Tibor meghívására az est sztárvendégei az átalakulás nagymesterei, Sári Évi és Freddie lesznek. Legyen Ön is részese a varázslatnak 2019. január 18-án 19 órától, a Kincsem Parkban!

Bárhol is lépjen fel a Nemzeti Lovas Színház, a közönség minden egyes alkalommal igazi varázslatra számíthat, különösen igaz ez az Újévi Gálára, amelyen Pintér Tibor és sztárvendégei, Sári Évi és Freddie, az átalakulás nagymesterei; valamint a Nemzeti Lovas Színház kitűnő színművészei és tánckara a garancia a közönség remek szórakozásához.


Különleges andalúz lovak és fríz paripák, fülbemászó dallamok, magyaros motívumokkal hímzett huszár jelmezek, meseszép hintók és persze remek hangú és emellett kiválóan lovagló színészek teszik teljessé a csodálatos estét. Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója már többször hangoztatta, hogy a társulatával cirkusz és a színház között épít hidat, olyan varázslatos estékkel, amelyeken a színészeik a vágtató lovakon fakadnak dalra - egy ilyen varázslatnak lehetnek részesei azok, akik jegyet váltanak az előadásra.


Nemzeti Lovas Színház: Nálunk az élmény lóháton érkezik!