Újra 100 szavas budapesti történeteken könnyezhetünk kacagva

Ismét láthatja a közönség a rendkívül népszerű 100 szóban a Város című előadást, melyben Szilágyi Csenge és Nagy Dániel Viktor tolmácsolják civilek rövid írásait fővárosunkról. 2019. február 10-én a Mozsár Műhelyben kerül színre a sodró lendületű “stand up”, melyen sírhat is, nevethet is a néző - egy azonban biztos: mindenképpen remekül fog szórakozni.

100 szóban Budapest a címe annak a projektnek, melyre bárki beküldheti saját pályázatát: maximum 100 szavas, személyes történeteket. Meglepően sokatmondó történetekbe tudják sűríteni mindennapi élményeiket a jelentkezők, írásaik által valóban megelevenedik előttünk egy bizonyos, jól ismert budapesti életérzés. Ha pedig elég frappáns a sztori, és színpadra kívánkozik, bekerülhet a 100 szóban a Város című előadásba is.

Szilágyi Csenge és Nagy Dániel Viktor előadásában több alkalommal láthatta már a közönség ezt a pörgő, hol vicces, hol elgondolkodtató, hol könnyeket előcsaló “stand up” performanszt. 2019. február 10-én, vasárnap 19:30-kor újra műsorra tűzi az előadást a Mozsár Műhely. Aznap kiderül többek közt, mire emlékezteti az egyik történetírót az Operaház szfinx szobra, mi lett a vége egy Palatinus-ra megbeszélt randinak, hogyan émelyíthet valakit az, ha felpróbál pár cipőt, vagy hogy mi is az a panorámakuka…