5 új Star Trek-sorozat jön, az egyikben visszatérne Picard kapitány is

Állítólag Kahn és a Csillagflotta Akadémián tanuló fiatalok is saját szériát kapnak.

A patinás szórakoztatóipari szaklap, a Variety értesülései szerint nem kevesebb, mint öt új Star Trek-produkció van készülőben tévés berkekben. Az egyikben ráadásul benne lenne Patrick Stewart is, aki az Enterprise űrhajó egyik legismertebb kapitányát, Jean-Luc Picardot alakította a korábbi Az új nemzedék című sorozatban és a Star Trek mozifilmekben.

A jól értesült Trekkie-k egészen biztosak abban, hogy az alábbi öt produkció már készül, vagy legalábbis előkészítés alatt áll:

  1. Jön egy tinédzsereknek szánt Csillagflotta Akadémia-sorozat. A showrunnerek Stephanie Savage és Josh Schwartz lesznek, akik tavaly a Marvelnek és a Hulunak csinálták meg a Runawayst, ami egy csapatnyi szuperképességű tiniről szól.
  2. Készül egy új minisorozat, ami a közönségkedvenc Khan karakterére fókuszálna. Viszont nem lesz köze a régi, 1982-es Khan haragjához.
  3. Készülne egy másik minisorozat is, de a pontos sztori egyelőre titkos.
  4. Készülne egy animációs sorozat is, de a pontos sztori egyelőre titkos.
  5. És végül a legizgalmasabb sorozat: egy reboot vagy folytatás készülne a szintén nagy népszerűségnek örvendő Star Trek - Az új nemzedék című sorozathoz. Ezt Alex Kurtzman és Akiva Goldsman jegyeznék showrunnerként, akik egy évad után otthagyták a tavaly elstartolt Star Trek Discoveryt. Patrick Stewart állítólag már jelezte, hogy nagyon szeretne benne lenni (akárcsak Tarantino Star Trek-mozifilmjében), de még nem egyezett meg vele semmiben sem a stáb.

A CBS TV Studios vezetősége egyelőre nem kommentálta az új Star Trek tévésorozatokkal kapcsolatos pletykákat. (via Geektyrant)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu