A Szárnyas fejvadász beköltözik a tévébe

Ridley Scott bejelentette, hogy készül a sorozatverzió a Blade Runnerből, és úton van az Alien-széria is.

Ridley Scott nemcsak azzal kerül be a hírekbe mostanában, hogy beszólt a mobilt nyomkodó fiataloknak, akik miatt szerinte bukás lett Az utolsó párbaj, vagy hogy mozikba került új filmje, A Gucci-ház, hanem egy bombasztikus bejelentéssel is.

A direktor ugyanis megerősítette, hogy készül egy 10 részből álló élőszereplős Szárnyas fejvadász-széria. A pilotepizódot és a sorozatbibliát (vagyis az alaptörténetet, karaktereket, helyszíneket, koncepciót rögzítő vázlatot) már meg is írták.

Port.hu

 

Scott beszélt a tervezett Alien-sorozatról is, amelyet már 2020 decemberében bejelentettek. A szintén 8-10 órásra tervezett széria pilotját és bibliáját már írják. A showrunner a Fargót és a Légiót is jegyző Noah Hawley, aki korábban már elárulta, hogy a sorozat a Földön fog játszódni, először a franchise történetében, és Ripley karaktere nem szerepel benne. Az FX csatorna vezetője úgy fogalmazott, hogy a széria az első Alien-film kortalan horrorját és A bolygó neve: Halál megállás nélküli akcióját fogja ötvözni.

A friss interjújában a legendás rendező reagált arra is, hogy A Gucci-ház kapcsán Patrizia Gucci, Guccio Gucci ükunokája azzal vádolta meg a filmeseket, hogy „ellopják egy család identitását azért, hogy profitáljanak belőle.” Scott szerint ez a sztori egy gyilkosságról szól, az egyik Gucci ráadásul még börtönbe is került adócsalásért.

Amikor ilyesmit művelsz, köztulajdonná válsz.”

A 83 éves Scott továbbra sem pihen, január 15-én kezdődik új filmjének forgatása. A Kitbag Bonaparte Napóleon életét dolgozza fel Joaquin Phoenix és Jodie Comer főszereplésével.

via: Variety

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.