A székely férfi nem bohóckodik 10 férfival 1 nőért

Imrével már biztos, hogy nem fog házasodni a gazdasszony.

Elindult a Házasodna a gazda legújabb évada, amiben egy csíkszenttamási kékszemű legény, Alfonz, illetve a bogácsi Vera keresi a szerelmet. (Meg majd két másik férfi is, de ők még nem kaptak képernyőidőt.) Annak rendje és módja szerint itt is megvolt a gondos előszűrés, de így is meg kellett nézni élőben, hogy 10 potenciális férj- és feleség jelöltből kik lesznek a szerencsés kiválasztottak, akik még tovább küzdhetnek a túlidealizált tanyasi lamúrért.

A kellemetlen feszengéseket nézve döbben rá a néző, hogy mennyire nem egyszerű műfaj ez a randizgatás. Pláne, ha az egészet egy stáb előtt kell csinálni, ráadásul úgy, hogy még a sorban mögötte álló versenyzők is méregetik az embert. Oké, hogy  egy idő után a tinderes matchelések is eljutnak az élő találkozásig, de az azt megelőző online ismerkedés sokkal egyszerűbb lehet, mint így, hogy egyből egy szexmentes randi orgián kell érvényesülni. Ez annyira nem egyszerű és egyáltalán nem hétköznapi helyzet, hogy Vera kegyeit meghódítani igyekvő Imre inkább fel is adta az egészet.

Forrás: RTL Klub

 

Imre volt a második rész sztárja, aki megmondta, hogy ő nem fog egy nőért küzdeni, versengeni. Kicsivel később korrigálja magát, hogy nem fog ennyi (!) férfi mellett versenyezni, hogy hülyét csináljon magából a tévében. El is köszönt a fiúktól, hátára vette túrazsákját, és elindult. Interjúban el is mondta, hogy ő ezzel befejezte, ez a sztori le van zárva, mert neki amúgy ez anyagilag sem éri meg, hogy 550 euróért feljött ide. Kész rablás ez a nő ez az egész.

Imre a totális idegösszeomlást izomból elnyomva próbál érthetetlenül magyarázkodni még egy sort Verának, akitől el sem akart köszönni. Elmondja, hogy ő nem ehhez van hozzászokva, ő nem ilyen ember, hogy, mint az állatok... hogy 10 férfi és  1 nő. Meg amúgy ő már akkor érezte, amikor baktatott fel a tanyához, hogy ebből nem lesz semmi. Mondta is magának: Imre, fogd a cuccod és menjél haza innen! Miért, Imre nem tudta, hogy itt ez lesz? - tennénk fel a kérdést. De persze, hogy tudta, csak látta, hogy itt nem rúghat labdába a többi ember mellett, így viszont elkezdte sajnálni azt az 550 eurót, amibe neki ez az egész került. Úgymond anyagilag. Amit a kocsija árából vett ki. Úgy érzi, meg lett fosztva, és azt sem tudja, hogy "ki a f.sz fogja megtéríteni" neki ezt a pénzt. Vera karakán nőként kiáll magáért, nem sajnálja és sajnáltatja Imrét, hogy elúszott 550 eurója. Ez van. Ahogy mondani szokás: a szerelem öl, butít és nyomorba dönt. 

Imre a biztonság kedvéért még egyszer kiakad a stábra, hogy ne filmezzék már, hagyják őt békében kiballagni a kapun, mert mindent elmondott már, amit akart. Persze távolról még veszi a kamera, hogy Vera búcsúzóul további minden jót kíván neki. És vissza a rotyogó bográcshoz, ahol már csak a Bitcoin-pólós Örsnek kell soron kívül kiadni az útját. 

Eközben Csíkszenttamáson össznépi grillezés zajlik. Semmi vadulás, csak egy kis visszafogott poharazgatás, aztán irány az ágy, mert másnap reggel a friss és meleg tehénszarszag csapja arcon a lányokat, és eldől, hogy ki bírja Alfonz vakító kék szemén kívül a hajnali ganézást is.