Azért a tévében keresi az új szerelmet Árpa Attila, mert miért ne

Egy ideje már lehet tudni, hogy ő lesz az új Nagy Ő, most nyilatkozott is a szerepléséről.

Megírtuk mi is egy hónapja, hogy a TV2-n futó Nagy Ő című műsor következő nagy ő-je Árpa Attila színész, rendező, az RTL Klub egykori kreatív igazgatója lesz, és most az érintett is megszólalt.

Arra a kérdésre, hogy miért egy televízióműsorban keresi a szerelmet, azzal válaszolt, hogy miért ne?

„Ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat jártam be. Voltam már házas, voltam már boldog, volt, hogy menekülőre fogtam, most az élet pedig úgy hozta, hogy szingli vagyok. Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő.

A „mindent vagy semmit” elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt.

Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést”

- magyarázza az extévés, hozzátéve, hogy ezt a műsort szánja a búcsújának, már ami a hasonló produkciókat illeti. Árpa azzal is tisztában van, hogy különbözik a műsor eddigi agglegényeitől, mert elmúlt már 50, és számára mindig is a kamaszlánya lesz az első számú nő az életében. Viszont az sem jelent hátrányt számára, ha a jelentkezők közt édesanyák is vannak.

 

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Elárulta azt is, számára milyen a tökéletes nő.

„Izgalmas életem volt eddig, sok mindent kipróbáltam, így számomra az ideális nő is sokszínű, érzékeny és nyitott a művészetek iránt. Önálló személyiség, szereti az állatokat, és ami a legfontosabb, hogy legyen sokrétű a humorérzéke és szeresse a filmeket, sorozatokat. Azt megígérem, hogy egy szokatlanul őszinte és szórakoztató produkció lesz a Bachelor - A Nagy Ő idén.”

A Nagy Ő – mely az amerikai társkereső műsor, a Bachelor honosítása – először 2003-ban került képernyőre, az első évad főszereplője Noszály Sándor teniszező volt. Majd Molnár „VV” Anikó és a kenus Gyursányszki Gábor került a középpontba, a műsorvezető pedig Szarvas László volt. A csatorna a nem túl meggyőző nézettségi adatok ellenére is úgy döntött, hogy 17 év után feltámasztja a műsort egy újabb élsportoló, Tóth Dávid olimpiai ezüstérmes kajakozó szerepeltetésével.

A saját bevallása szerint narcisztikus szociopata Árpa Attila szereplésének bejelentése azért okozott meglepetést, mert akkor még úgy lehetett tudni, hogy stabil párkapcsolatban él Czakó Alexandrával.

A Nagy Ő új évada valamikor ősszel kerülhet képernyőre.

Via: TV2