És igen! Pénteken lesz a tévében a Legenda vagyok!

Will Smith megmutatja nekünk, hogyan nem szabad flangálni az utcákon járvány idején.

A nő kétszer - Paramount Channel, március 27. péntek, 11.50h

A film egy kicsit a sorsról, egy kicsit az időről és nagyon a szerelemről szól! Napjainkban, amikor annyi a véletlen találkozás, és folyamatosan válaszutak előtt állunk, néhány perc egy nő és egy férfi egész életét megváltoztathatja... Helen, a menő londoni menedzser életében eddig minden tökéletes volt. Érdekes munka és egy izgalmas barát, a regényíró Gerry, aki nem mellesleg kitűnő szerető. Ám amikor Helen-t váratlanul kirúgja a főnöke és ezért a szokásosnál hamarabb ér haza, élete furcsa fordulatot vesz. De mi történik, ha lekési a metrót és még ki is rabolják? Ebben a különleges és romantikus vígjátékban mindkét helyzet kérdéseire választ kapunk.

 

Folt a zsákját - Filmcafe, március 27. péntek, 17h

Eddie (Richard Pryor) a börtön árnyékában elvállalja egy szanatóriumi beteg kíséretét. Csakhogy George (Gene Wilder) notórius hazudozó, aki ha egyszer beindul, a világ a sarkaiból is kifordul. Épp hogy kilépnek a klinika ajtaján, George máris egy hatalmas tévedés középpontjában találja magát. Összetévesztik a milliárdos Abe Fieldinggel, és bár George szabadkozik, végül Eddie kedvéért belemegy a játékba. Hamarosan azonban rá kell jönnie, hogy csőbe húzták és hazug életének egyetlen szereplője sem az, akinek mondja magát.

 

Moulin Rouge - Paramount Channel, március 27. péntek, 18.20

A kultúrtörténeti film Párizs leghíresebb mulatóját, a Moulin Rouge-t mutatja be. Betekintést nyerhetünk a próbákba, a műhelymunkába, ahogy egy-egy műsorszám létrejön. Megismerhetjük a mulató munkatársait, bepillanthatunk a kulisszák mögé. A filmben részletek láthatók a leglátványosabb, leghíresebb műsorszámaiból.

 

Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi - Sony Movie Channel, március 27. péntek, 18.35h

Három alapszabály van: senki ne sérüljön meg, senkit ne érjen kár és játssz úgy, mintha nem volna veszteni valód. Danny Ocean (George Clooney) 24 órával feltételes szabadlábra helyezése után már új, eddigi legmerészebb tervén dolgozik. Egy nagy bokszmeccs éjszakáján Las Vegas három legnagyobb kaszinóját akarja kirabolni. A bandája csupa különleges emberekből áll. Mindannyian profik, akik tudják: a tét 150 millió dollár. Azt, hogy a három kaszinónak ugyanaz a tulajdonosa (Andy Garcia) és Ocean egykori feleségével (Julia Roberts) jár mostanában, azt egyikük sem sejti.

 

Harry Potter és a Tűz Serlege - Viasat3, március 27. péntek, 21h

Az új tanévben a tizennégy éves Harrynek (Daniel Radcliffe) nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett, és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.

 

Legenda vagyok - Film+, március 27. péntek, 21h

Robert Neville (Will Smith) a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg a gyilkos vírus. Mára ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. A pusztító járvány következtében azonban új faj jött létre. A mutánsok figyelik minden mozdulatát, éjjel-nappal vadásznak rá. Neville menekülés közben saját vérének felhasználásával próbálja előállítani a járvány ellenszerét. Sikerén az emberiség jövője múlik.

 

Visszatérés a kék lagúnába - SuperTV2, március 27. péntek, 22.25h

A fiatalon megözvegyült Sarah Hargrave (Lisa Pelikan) kislányával utazik, amikor egy csónakban halott házaspárra és kétéves fiukra találnak, aki a csodával határos módon életben maradt. Sarah magához veszi a kis Richardot, azonban a hajón kolera járvány tör ki, és az asszony kénytelen a két gyerekkel egy csónakban elmenekülni. Egy lakatlan trópusi szigetre érnek, ahol Sarah halála után Lilli (Milla Jovovich) és Richard (Brian Krause) magukra maradnak. A kamaszkorba lépő fiatalok gyerekkori barátságát felváltja a szerelem, s kettejük boldogságának harmóniáját csak egy szigetre tévedő hajó zavarja meg.

 

Betépve - Filmcafe, március 27.péntek, 23h

George Jung (Johnny Depp) az amerikai álmot a maga sajátos módján valósítja meg. Meglátja a nagy üzletet a kokainban és elsőként importálja, méghozzá nagy mennyiségben az Államokba. Hamarosan óriási vagyonra tesz szert, bármit megtehet, bármit megkaphat, kivéve egyet. A gyönyörű Mirtha (Penelope Cruz) szerelme még számára is megfizethetetlen.

 

Kill Bill - Film Now, március 27. péntek, 23.50h

A Menyasszony (Uma Thurman) egykor hírhedt bérgyilkosnő volt, egy világklasszis női bérgyilkos-csapat tagja. Ám terhes lett és férjhez akart menni, de a főnök ezt nem hagyhatta. Az esküvője napján a csapat vezetője, Bill (David Carradine) mindenkit lemészárol. A Menyasszony utolsó szavaival tudatja Bill-lel, hogy várandós, és az ő gyerekét hordja szíve alatt. A nő nem hal bele a fejlövésbe, hanem ötévi kóma után véres bosszút esküszik főnöke és egykori csapattársai ellen. Senki nem tudhatja, mikor fog következni a listán. Csak egy biztos: Bill lesz az utolsó a sorban.