Ezeket a filmeket ajánljuk csütörtökre

Tévéajánlónk kispéntek estére.

Az 50 első randi - Viasat2, május 12. csütörtök, 21h

Henry a paradicsomi Hawaii-on éli az unatkozó playboyok édes életét. Egyik reggel azonban találkozik a csinos Lucyval, akinek remek a humora, bájos a mosolya és palacsintájából épp meseházat épít a tányérján. Egyszóval teljesen belehabarodik a lányba. Minden nagyszerűen alakul, de másnap kiderül, hogy Lucy semmire sem emlékszik a vidám randiból, mivel rövid távú memóriája egy autóbalesetben jóvátehetetlenül megsérült. Így Henrynek nem marad más választása: minden nap újból nekiveselkedik, hogy meghódítja Lucyt.

 

Anna - Mozi+, május 12. csütörtök, 21h

Egy nő, akiben számtalan nő lakozik, de sosem lehet tudni, pontosan hány darabból áll… pont, mint egy orosz matrjoska baba. A könyörtelen bombázó, Anna Poliatova nem csak hihetetlenül szexi, szuperintelligens, de kíméletlen harcos is. A legprofibb kormányzati bérgyilkosnő tökéletes álcáival az ujja köré csavarja az elit bűnözőket, gengsztereket, politikusokat, hogy aztán szemrebbenés nélkül végezzen velük. A kérdés csak az, mi motiválhat egy ilyen titokzatos nőt, aki halálosan veszélyes játszmát űz mindenkivel…

 

A szikla - Film+, május 12. csütörtök, 21h

Hummel tábornok végzetes lépésre szánja el magát, kommandósaival elfoglalja Alcatrazt, és túszul ejti a turistákat. Amennyiben a kormány nem teljesíti követelését, San Franciscót vegyi támadás éri. A katasztrófa elhárítása egy módon lehetséges: a fegyvereket ártalmatlanítani kell az Alcatrazban. Ám a ki és a bevezető utat csak egy ember ismeri, a börtönben ülő egykori ügynök, aki egy tapasztalatlan vegyifegyver-szakértő segítségével kénytelen úrrá lenni a helyzeten, és megmenteni ötmillió ember életét.

 

Életszonáta - Filmbox, május 12. csütörtök, 21h

A világhírű operaénekest egy dél-amerikai iparmágnás otthonába hívják fellépésre, az előadásból azonban túszdráma kerekedik.

 

Utazás apánkkal - M5, május 12. csütörtök, 21h

Az anyjuk halála óta Mihai a fiatal orvos tartja egyben a családot. Miközben a titkosszolgálat besúgója, az öccse, Emil lázadozik a rendszer ellen. Mihai azt reméli, a súlyosan beteg apjukon segíthetne egy műtét, amivel visszaállna a család harmóniája is. A műtétre Aradról a Német Demokratikus Köztársaságba utaznak, ám hamarosan a prágai tavasz leverésére induló szovjet tankokkal találkoznak. Azután váratlanul a vasfüggöny túloldalán találják magukat. Néhány óra alatt kell dönteniük, maradnak vagy hazamennek?

 

Beverly Hills-i zsaru 2. - Paramount Network, május 12. csütörtök, 21h

A kasszasiker folytatásában a nagydumás detroiti zsaru visszatér Beverly Hillsbe, hogy segítsen a rendőrfönök elleni merénylet kinyomozásában.