Ezeket a filmeket nézd csütörtökön a tévében!

Átnéztük a tévécsatornák kínálatát, és kiválogattuk a legjobbakat.

A híd túl messze van - Film Mánia, április 8. csütörtök, 17.30h

A második világháború a végéhez közeledik. A németek már elvesztették Franciaország nagy részét és a szövetséges csapatok úgy döntenek, ideje végső csapást mérni rájuk. A tervek szerint többezer amerikai, lengyel és angol ejtőernyőst dobnak le Hollandiába, hogy kiépítsenek néhány bázist, amíg az erősítés megérkezik. Három hidat kell elfoglalniuk a Rajnán és a legnagyobb stratégiai fontosságú hely az Arnhem-híd, amit ha elfoglalnak, azzal leblokkolhatják egész Nyugat-Németországot.

 

A szállítmány - Filmcafe, április 8. csütörtök, 21h

Akármilyen vastag a páncél, akármilyen sok a biztonsági kamera, akármilyen ravasz a riasztórendszer, mindegyiknek van egy gyenge pontja: az ember, akit segít. Amikor egy páncélautónak 42 millió dollárt kell rendeltetési helyére szállítani, a cég legjobb, legtapasztaltabb, legmegbízhatóbb embereit rendelik szolgálatba. És egy kezdőt. A három veterán biztonsági őr úgy dönt, hogy megtartja a pénzt. Elég rég dolgoznak ebben a szakmában, hogy tudják, hogyan lehet biztonságosan, nyom nélkül végrehajtani a tervüket. Kénytelenek az új fiút is bevenni, de amikor a tervbe hiba csúszik, a srác mindent összezavar. Az egység tagjai egymás ellen fordulnak. Először csak a veszni látszó pénzért küzdenek. Azután már az életükért.

 

Az utolsó cserkész - Film+, április 8. csütörtök, 21h

A lecsúszott cinikus magánnyomozó összeáll a szintén züllött ex-hátvéddel, hogy megpróbáljanak megoldani egy halálesetet. Joe Hallenbeck egy kiégett nyomozó; Jimmy Dix pedig egy volt LA Stallions játékos. Hallenbecket felbérelik, hogy megvédje Coryt. Dix Cory barátja, s mikor Coryt meggyilkolják egy autós üldözés során, Hallenbeck és Dix elhatározzák, hogy az ügy végére járnak. Az ügy felgöngyölítése közepette arra kell rájönniük, hogy súlyos korrupció húzódik az ügy hátterében, méghozzá egy aljas politikus és egy focicsapat tulajdonosa közt.

 

Koccanás - Duna Tv, április 8. csütörtök, 22.05h

Kietlen útkereszteződés valahol Magyarországon, Kelet-Európában, vagy a világon bárhol. Hatalmas, zajos reggeli forgalom, majd egyszerre nagy csattanással és csörömpöléssel minden jármű leáll. Az útkereszteződésben a mai magyar _ és nem csak magyar _ társadalom jellegzetes figurái verődnek össze, a hajléktalantól a milliomosig, az építési vállalkozótól a menedzserig, a tisztviselőtől a rendőrökig, az idős, nyugdíjas házaspártól a fiatal szerelmesekig.

 

Álomcsapda - AMC, április 8. csütörtök, 22.45h

Henry (Thomas Jane), Beaver (Jason Lee), Jonesy (Damian Lewis) és Pete (Timothy Olyphant) legjobb barátok, és egy különös képesség birtokában vannak, mely örökre összeköti őket. Befogadnak maguk közé egy idegent, de a jótett helyébe csak rosszat várhatnak. A lény végzetes próbának teszi ki őket. Néhányuk nem éli túl, de van, aki megmenti a világot egy addig sosem látott veszedelemtől.

 

Az éjszaka törvénye - Viasat3, április 8. csütörtök, 22.55h

Boston, 1926: mindenből sok van, ami tilos _ az alkohol, a gyilkosság, a bűn minden formája természetes. Joe Coughlin (Ben Affleck) egy magas rangú rendőr legkisebb fia boldogan veti bele magát a titkos szeszfőzdék, gengszterbandák és korrupt zsaruk világába, és a kisstílű tolvajból nemsokára a város egyik legsikeresebb rumcsempésze lesz.Bostonból Tampába, onnan Kubába vezet az útja _ egyre mélyebbre merül a bűnbe, egyre gátlástalanabb és kegyetlenebb... de közben szerelmes lesz, és az talán megváltoztatja. Vagy rájön, hogy már nem érdemes változnia _ hiszen úgysem hinné el neki senki.

 

Hulla, hó, telizsák - Filmcafe, április 8. csütörtök, 00.35h

A börtönből szabadult Rudy (Ben Affleck) új életet akar kezdeni a gyönyörű Ashleyvel (Charlize Theron), akit levelezés útján ismert meg. De váratlanul beállít a lány őrült bátyja és gyilkos bűnözőkből verbuvált csapata, akik mindössze néhány fontos információt akarnak megtudni Rudytól arról a kaszinóról, ahol egykor dolgozott, és amelyet most ki akarnak rabolni. Rudynak hamarosan rá kell jönnie, hogy senki sem az, akinek mondja magát és ha életben akar maradni, az ő szabályaik szerint kell játszania.