Hurrá, itt az újabb előzetes Nicole Kidman és Hugh Grant krimisorozatához!

A Tudhattad volna a világpremiertől alig lemaradva, október 26-tól lesz látható a magyarországi HBO-n.

Eredetileg mostanra már rég lepörgött volna az HBO-n Nicole Kidman és Hugh Grant 6 epizódos minisorozata, a Tudhattad volna, ami végül október 25-i premiert kapott (idehaza pedig október 26-tól lesz látható). A minisorozat középpontjában Grace és Jonathan Fraser (Kidman és Grant) áll, akik pontosan azt az életet élik, amiről mindig is álmodtak. Ám egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés nyomán egyik napról a másikra mindennek vége szakad. Grace ott áll egy egyre súlyosabb, a nyilvánosság előtt zajló katasztrófa közepén, és maga is megdöbben, hogy mennyire nem követte a saját tanácsait. Kénytelen búcsút inteni eddigi életének, és újat teremteni a gyermekének (Noah Jupe) és az egész családjának. Íme az új előzetes hozzá:

A sorozat Jean Hanff Korelitz magyarul is elolvasható Tudhattad volna című regényén alapul. A rendezője Susanne Bier, aki ugyan számos kiváló alkotást letett már korábban is az asztalra, ám azután kapták fel leginkább a nevét, hogy megcsinálta 2018-ban a Netflixnek a kultikus Madarak a dobozbant, a bekötött szemű Sandra Bullockkal a főszerepben. A forgatókönyvíró és az egyik producer pedig nem más, mint David E. Kelley, akivel Nicole Kidman már a Hatalmas kis hazugságok című tévésorozat idején is együtt dolgozott. (via Geektyrant)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu