Jim Carrey egy kicsit sem vicces új sorozatában

Húsz év után tér vissza a tévébe, méghozzá Michel Gondry rendezésében, akivel már az Egy makulátlan elme örök ragyogásában is együtt dolgoztak.

Mint arról korábban már írtunk, a Kidding című keserédes széria egy gyerekeknek szóló bábműsor házigazdájáról szól, akinek szembesülnie kell a világ kegyetlenségével, amikor családja elkezd széthullani.

Jim Carrey. Forrás: Christopher Polk / Getty Images for AFI

 

A tízrészes, félórás epizódokból álló sorozat szeptember 9-én érkezik a Showtime-ra, és bár vígjátéknak hirdetik, ahogy az a most nyilvánosságra hozott előzetesből is kiderül, címe ellenére egy kicsit sem lesz vicces, hiszen a főhős vergődésének lehetünk a tanúi – mivel azonban Jim Carrey élete legjobb alakításait eddig is mindig drámákban nyújtotta, ezt egy cseppet se bánjuk!

Carrey-n kívül a Kiddingben szerepel még Catherine Keener (A John Malkovich menet, A 40 éves szűz, Tűnj el!), Judy Greer (Hirtelen 30, Jurassic World), Frank Langella (Frost/Nixon, Tőzsdecápák: A pénz nem alszik) és az Angyalok Amerikában, a Nancy ül a fűben és a Modern család című sorozatokból ismert Justin Kirk – ahogy a jelek szerint fontos szerep jut a gumiarcú komikus által megszólaltatott báboknak is.


(via Consequence of Sound)