Kizárták VV Dzsigerit a ValóVilágból, szexuálisan zaklathatta villatársát

A játékos megszegte a Villa szabályzatát, ezért el kellett hagynia a villát. A kommentek alapján szexuálisan zaklathatta VV Giadát.

VV Dzsigerinek a mai nappal véget ért a ValóVilág 12, ugyanis a Villa szabályzatának megsértése miatt kizárták a játékból - írta meg az rtl.hu. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ValóVilág (@valovilag) által megosztott bejegyzés

A játékos tudomásul vette a döntést, elköszönt társaitól, és elhagyta a Villát. Az rtl.hu ígérete szerint hamarosan több részletet is elárul a történtekről, valamint videót is feltesz majd. Amint megtörténik, frissítjük cikkünket.

Az Instagramon és a Facebookon a kommentelők azt írják, hogy a fiú VV Giada lába közé nyúlkált, a lány határozottan kérte, hogy hagyja abba, de Dzsigeri folytatta. A redditen találtunk egy videót az esetről, de etikai és egyéb szempontok alapján úgy döntöttünk, nem linkeljük. A felvételen valóban az látszik, hogy VV Dzsigeri - valószínűleg részegen - teljes testsúllyal a lányra fekszik, és a két lába közé nyúlkál. Giada kapálózik, ütögeti a fiút, és kéri, hogy hagyja békén, de Dzsigeri nem tesz eleget a kérésnek.

A videó alapján teljesen jogos volt VV Dzsigeri kizárása.

Frissítés: Az rtl.hu-n megjelent a videó, melyben közlik a Villa lakóival, hogy VV Dzsigerit kizárták viselkedése miatt. A fiú meglepődött a döntésen.

Úgy érzem, hogy tényleg szarul nézhetett ki, de szerintem csináltam már egy párszor ilyet, én sajnálom, hogyha tényleg nagyon kellemetlen helyzetbe hoztalak, én úgy éreztem, hogy utána nem adtál nekem olyan jeleket, hogy nagyon rossz volt. 

- mondta VV Dzsigeri a villatársaihoz fordulva, mire VV Giada ezt válaszolta:

Elmentem sírni a szobába.

A fiú azt is mondta, hogy sajnálja és szégyelli magát. VV Giada rosszul érezte magát a kialakult helyzet miatt. A lány azt is mondta Dzsigerinek, hogy nem haragszik, de felidézett benne egy olyan dolgot, amit nem akart. VV Dzsigeri a többiektől is bocsánatot kért.

Forrás: instagram

 

ez is érdekelhet

Kidobták a ValóVilág 11-ből a balhézós-piázós VV Lamint

Jött két új játékos, és megvan az első kiválasztott is az RTL nemrégiben elstartolt valóságshow-jában.

Tovább

 

(rtl.hu)