Új előzetes futott be Nicole Kidman és Hugh Grant izgalmas krimisorozatához

A Tudhattad volna című 6 epizódos regényadaptáció októberben érkezik az HBO-ra.

Már csak egy egészen kicsit, egyetlen kurta kis hónapot kell várni ahhoz, hogy Nicole Kidman és Hugh Grant 6 epizódos minisorozata, a Tudhattad volna felkerüljön az HBO kínálatába (az amerikai premier október 25-én, a magyar pedig másnap lesz). Ennek örömére a csatorna most előrukkolt egy újabb izgalmas előzetessel. Íme:

A minisorozat középpontjában a dúsgazdag Fraser-házaspár (Nicole Kidman és Hugh Grant) áll, akik pontosan azt az életet élik, amiről mindig is álmodoztak. Grace minden idejét a férjének, az előkelő kórházban dolgozó gyermekonkológusnak és a hozzá terápiára járó pácienseinek szenteli. Hamarosan megjelenik a könyve, a Tudhattad volna, amelyben azért ostorozza a nőket, mert nem hallgatnak az ösztöneikre: hinni kell az első megérzésüknek, amikor megismernek egy férfit! Csakhogy egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés nyomán egyik napról a másikra mindennek vége szakad. Grace ott áll egy egyre súlyosabb, a nyilvánosság előtt zajló katasztrófa közepén, és maga is megdöbben, hogy mennyire nem követte a saját tanácsait. Kénytelen búcsút inteni eddigi életének...

Az HBO új sorozata Jean Hanff Korelitz 2015-ben magyarul is megjelent Tudhattad volna című bestsellerén alapul. A széria rendezője Susanne Bier, aki számos kiváló alkotást letett már korábban is az asztalra, a világsikert viszont egyértelműen Sandra Bullock kultikus világvége-thrillere, a Netflixen 2018-ban debütáló Madarak a dobozban hozta meg neki (ami nem mellesleg szintén regényadaptáció volt). A Tudhattad volna forgatókönyvírója és producere pedig nem más, mint David E. Kelley, akivel Nicole Kidman már a korábbi kultsorozata, a Hatalmas kis hazugságok idején is együtt dolgozott. (via IndieWire)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu