Itt az Amy Winehouse-mozifilm újabb előzetese

Az áprilisban mozikba kerülő Back to Black továbbra is megosztja a rajongókat, akik szerint Marisa Abela nem is hasonlít a 2011-ben elhunyt énekesnőre.

Befutott egy újabb előzetes a Magyarországon április 11-én mozikba kerülő Back to Black címen futó új Amy Winehouse-életrajzi filmhez. A YouTube-videó kommentszekciójában „szokás szerint” kitört a balhé, mert egyes rajongók szerint a főszereplő, Marisa Abela nem is hasonlít a 2011-ben elhunyt énekesnőre. Mások szerint maga a moziverzió is felesleges, mert a 2015-ös Amy című dokumentumfilmből már egyértelműen kiderült mindenkinek, mennyire meggyötörte Amy Winehouse-t a függősége és a tönkrement házassága.

 

 

A brit énekes, Mark Ronson viszont megvédte a filmet és annak rendezőjét, Sam Taylor-Johnsont a közösségi médiában:

Az egyetlen dolog, amit tudok a filmről, hogy elég jól ismerem Samet, és elolvastam a forgatókönyvet is, és úgy érzem, ami igazán szépen sikerült benne, az az, hogy emlékeztetett [Amy Winehouse] humorára. Ezt tényleg jól elkapta.

Back to Black, ami idén áprilisban fog világszerte a mozikba kerülni, Amy Winehouse második és egyben utolsó albumáról kapta a címét, amely világszerte nagy sikert aratott, és amelyért az énekesnő öt Grammy-díjat kapott. A film a 27 évesen elhunyt brit énekesnő életének azt a szakaszát is bemutatja, amikor már a karrierje csúcsán volt, de a függőségével és a Blake Fielder-Civillel kötött házassága hullámvölgyeivel is meg kellett küzdenie.

A filmben Jack O'Connell látható a férj, Blake Fielder-Civil szerepében, Eddie Marsan alakítja az énekesnő apját, Mitch Winehouse-t, Juliet Cowan az anyját, Janis Winehouse-Collinst, Lesley Manville pedig a nagymamáját, Cynthia Winehouse-t.

(via Collider)