Két közös dalt is piacra dobott Ed Sheeran és J Balvin

A popsztárok a saját stílusukban vendégelték meg egymást egy-egy vadonatúj duett erejéig.

Ed Sheeran egész egyszerűen hihetetlen, nem értjük, hogy van ideje ennyi mindenre. Négy hónapon belül közös dallal rukkolt elő Elton Johnnal, Taylor Swifttel, a Bring Me the Horizonnal és Camilla Cabelloval, most pedig a reggaeton hercegének nevezett kolumbiai rapperrel, J Balvinnal készített el nem is egy, de rögtön két vadonatúj számot.


A szimultán megjelent két szerzemény a két szupersztár első (két) kollaborációja, melyek közül az egyik Sheeran, a másik pedig Balvin stílusában született meg. Így a Forever My Love című szám egy igazi szerelmes, akusztikus ballada, a Sigue című dal pedig egy pörgős reggaeton himnusz lett, melyekben ráadásul a két előadó két nyelven szólal meg, angolul és spanyolul.  


Ed Sheeran néhány héttel ezelőtt már belekóstolt a latin zenei világba a Camila Cabelloval elkészített Bam Bam című dalban, azonban míg ott csupán néhány szót, ezúttal teljes versszakokat hallhatunk tőle spanyol nyelven.

J Balvin / Forrás: Sussman/Getty Images

 

Balvin és Sheeran egy konditeremben ismerkedtek meg, ennek történetéről Ed a következőket mondta el:

Nagyon korán reggel volt, így csak ő meg én voltunk lent. Felismertem a hangját, amikor telefonált, úgyhogy odamentem hozzá és ráköszöntem. Végül olyan sokáig beszélgettünk, hogy együtt is ebédeltünk, és délután még teáztunk is egyet. Azóta pedig haverok vagyunk, akik megállás nélkül dumálnak egymással.”

Az énekes így folytatta:

Karácsonykor New Yorkban voltam néhány koncert erejéig, úgyhogy úgy döntöttünk, az egyik napot a stúdióban töltjük. Ebből aztán valami sokkal nagyobb dolog sült ki, amiről hamarosan mindent megtudtok majd. De az első két dal, amit megírtunk, már most itt van és teljesen oda vagyok értük. Ő be akart vinni engem az ő világába, én pedig őt az enyémbe. Igazi kihívás volt ezért spanyolul megtanulni, de nagyon élveztem minden pillanatát.”

Balvin pedig hozzátette:

“Minden jó dologhoz idő kell. Kávéztunk egyet, beszélgettünk az életről, és az egésznek óriási hangulata volt. Az egyszerű dolgok mentén kapcsolódtunk össze és alakult ki köztünk őszinte barátság – még arról is témázgattunk, hogy milyen apukának lenni, haha.”

A most megjelent két dal állítólag csak a kezdet a két előadó együttműködésében, úgyhogy kíváncsian várjuk a folytatást.