Kiss Gergő: Én vagyok a Rock 'n Roll trabantja... a trabant kipufogója

A háromszoros olimpiai bajnok a medencében már bizonyított, most kiderül, hogy milyen ütemben mozog a dobok mögött. Ez a SZESSÖN, a Port.hu zenei műsorának első része.

A port.hu új és egyedülálló sorozata bemutatja, hogy a zenélés nem is olyan bonyolult dolog. Jancsovics Métá és Kóródi Tamás olyan híres vendégeket hívnak meg a próbatermükbe egy SZESSÖN-re, aki a saját területükön ismertek, elértek valamit, de a zenével való kapcsolatukról keveset tudhatunk. 

A műsor első vendége Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója, akiről kiderül, hogy milyen a ritmusérzéke, hogy milyen zenét szeret, miért csodálja annyira a dobosokat, és végül, de nem utolsó sorban az is kiderül, hogy Jancsovics Máté meg tudja tanítani neki az egyik Red Hot Chili Peppers dalnak a dob groove-ját. És mi az a groove egyáltalán?

Tekerjük meg a volumét, jön a komfortzónából való kilépés, az általános iskolában belénk nevelt ének órák elméleti anyagát űberelő örömzenélés! 3..., 2..., 1...

SZESSÖN Kiss Gergővel