Új dallal tért vissza Adele

Öt év után először mutatott be új felvételt az utóbbi 15 év egyik legsikeresebb popsztárja, a többszörös Grammy-díjas Adele. A brit énekesnő hamarosan friss albummal is jelentkezik majd, a „30” című korong előfutára a most megjelent "Easy On Me" című kislemez.

Az „Easy On Me” című dal pontosan olyan, amilyenre számítottunk a gyönyörű dívától: egy egy szál zongorás, szívszorító ballada, amelyben Adele ismét azzal a Greg Kurstin producerrel dolgozott együtt, aki már a legnagyobb slágerei közül is több dalban a szerzőtársa volt. És úgy tűnik, az énekesnő ragaszkodik a jól bevált partnerekhez, hiszen az új számhoz készült fekete-fehér videoklipet az a Xavier Dolan jegyzi rendezőként, aki a „Hello” című kisfilmjét is készítette, ráadásul a két videó helyszínéül is pontosan ugyanaz a ház szolgált.



Adele néhány héttel ezelőtt kezdte el megszellőztetni, hogy új lemezanyag kiadására készül
, miután a világ több nagyvárosában is titokzatos óriásplakátok kezdtek felbukkanni, amelyeken csupán a 30-as szám szerepelt. Az énekesnő a rejtélyes jeladások után egy rövid ízelítőt tett közzé az Instagramon a most megjelent „Easy On Me” című vadonatúj dalából, majd egy élőzés során szintén ott mutatta meg követőinek a szám első 1 percét.

Az új nagylemez megjelenési dátumát is a közösségi oldalon tudatta a világgal egy poszt formájában, így most már az is biztos, hogy a számjegyes hagyományt folytató „30” című anyag november 19-én érkezik majd a boltok polcaira, illetve a különböző streaming felületekre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés

 

Az elmúlt időszakban külsőleg is hatalmas változáson átment énekesnő elmondása szerint a korong a 9 éves kisfiának címzett nyílt levélként is felfogható, egyik fő témája pedig természetesen a gyermeke apjától való válása lesz majd. Az albumon az említett Greg Kurstin mellett Adele olyan producerekkel dolgozott együtt, mint Max Martin, Shellback vagy Tobias Jesso Jr.