Új dallal tért vissza Adele

Öt év után először mutatott be új felvételt az utóbbi 15 év egyik legsikeresebb popsztárja, a többszörös Grammy-díjas Adele. A brit énekesnő hamarosan friss albummal is jelentkezik majd, a „30” című korong előfutára a most megjelent "Easy On Me" című kislemez.

Az „Easy On Me” című dal pontosan olyan, amilyenre számítottunk a gyönyörű dívától: egy egy szál zongorás, szívszorító ballada, amelyben Adele ismét azzal a Greg Kurstin producerrel dolgozott együtt, aki már a legnagyobb slágerei közül is több dalban a szerzőtársa volt. És úgy tűnik, az énekesnő ragaszkodik a jól bevált partnerekhez, hiszen az új számhoz készült fekete-fehér videoklipet az a Xavier Dolan jegyzi rendezőként, aki a „Hello” című kisfilmjét is készítette, ráadásul a két videó helyszínéül is pontosan ugyanaz a ház szolgált.Adele néhány héttel ezelőtt kezdte el megszellőztetni, hogy új lemezanyag kiadására készül
, miután a világ több nagyvárosában is titokzatos óriásplakátok kezdtek felbukkanni, amelyeken csupán a 30-as szám szerepelt. Az énekesnő a rejtélyes jeladások után egy rövid ízelítőt tett közzé az Instagramon a most megjelent „Easy On Me” című vadonatúj dalából, majd egy élőzés során szintén ott mutatta meg követőinek a szám első 1 percét.

Az új nagylemez megjelenési dátumát is a közösségi oldalon tudatta a világgal egy poszt formájában, így most már az is biztos, hogy a számjegyes hagyományt folytató „30” című anyag november 19-én érkezik majd a boltok polcaira, illetve a különböző streaming felületekre.

 

Az elmúlt időszakban külsőleg is hatalmas változáson átment énekesnő elmondása szerint a korong a 9 éves kisfiának címzett nyílt levélként is felfogható, egyik fő témája pedig természetesen a gyermeke apjától való válása lesz majd. Az albumon az említett Greg Kurstin mellett Adele olyan producerekkel dolgozott együtt, mint Max Martin, Shellback vagy Tobias Jesso Jr.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu