Új támogatási forma a Budapest Jazz Clubban - Alerant Szeparé

A Covid-járvány okozta jelentős bevételkiesés, illetve az ezzel párhuzamosan lecsökkent támogatások miatt kialakult likviditási nehézségek a Budapest Jazz Club életében 2023-ban eszkalálódtak. A klubot tizenötödik éve havi rendszerességgel szponzoráló, egyéb meghatározó társadalmi innovációt is életre hívó (Szív City életmentő applikáció) Alerant Zrt. a klub életében bekövetkezett tavaly májusi financiális mélypont hírét követően azonnali és soron kívüli támogatásáról biztosította a BJC vezetőségét.

Forrás: BJC

Az egyeztetések során olyan megoldást kerestek, mely nem egyszeri anyagi dotációként valósul meg, ehelyett sokkal inkább hosszú távú bevételnövekedést eredményezhet a klub számára. A vendégélmény minőségének növelése érdekében végzett kisebb beruházások mellett így került sor a szeparé kialakítására. Ebben az új, kreatív patronálási rendszerben a hozzájárulást számos exkluzív szolgáltatással viszonozzák. Ezek közül a legfontosabb, a 20.000, 30.000 és 60.000 Ft-os csomagban egyaránt megtalálható szeparéba való belépési lehetőség, mely kizárólag a támogatói jegyekkel rendelkezők kiváltsága.

Forrás: BJC

A szeparé-élmény tehát három különböző kategóriájú kétszemélyes jeggyel vehető igénybe, mely minden esetben tartalmazza az adott napi koncertre szóló belépési lehetőséget is. A differencia az egyéb exkluzív szolgáltatásokban és grátiszokban jelenik meg különböző catering csomagok és szabadon választott időpontban felhasználható voucherek formájában.

Forrás: BJC

Az Alerant Szeparéban a klub személyzete a fentieken túl 20-30 fős privát rendezvények, születésnapok és céges meet-upok megvalósítását is vállalja.

A szeparé jegyek megvásárolhatók a Budapest Jazz Clubban koncertnapokon 18.00 órától, valamint online a Jegymester felületén.