Egyéb

Fesztiválkatlan Vacsorahajó

Tokaj Fesztiválkatlan
2021. július 24. (szombat) 17:00

Helyszín:

Tokaj Fesztiválkatlan
3910 Tokaj, Bodrogkeresztúri út 2.

Vacsorával egybekötött, hangulatos hajókirándulás Tokajban, a Danuvia rendezvényhajón. 


A Fesztiválkatlan 2021-es szezonjában is vacsorával egybekötött, hangulatos hajókirándulásra invitálnak mindenkit Tokajba, a Danuvia rendezvényhajóra.


Az egyedülálló és exkluzív program során a látogatók egy két és fél órás kellemes kirándulás során megismerhetik a város életében kiemelkedő szerepet betöltő két folyót, a Bodrogot és a Tiszát. Belekóstolhatnak a helyi gasztronómiába és borkultúrába. Természetesen törekednek rá, hogy a választható menü kialakítása során azon látogatóiknak is kedvezni tudjunk, akik nem feltétlenül szeretik a halas ételeket, így mindenki megtalálhatja a számára kedvező fogásokat, legyen szó akár az előételről, főételről, vagy a desszertről.


A járatokat alapvetően a Fesztiválkatlan nagyszínpadán megrendezett előadásokhoz igazították, így a Vacsorahajó után kiváló program lehet egy színházi előadás vagy látványos koncert megtekintése.


A hajójáratok 17.00 órakor indulnak a közúti híd alatt található kikötőből, de vendégeik gyülekezhetnek a Fesztiválkatlanban is, mivel az ide érkezőket 16.30 órakor buszjárattal szállítják el a hajó indulási helyére. A visszautat is biztosítják a Fesztiválkatlanba!


A Vacsorahajó jegy a Fesztiválkatlan előadására megvásárolt jeggyel együtt érvényes.


Vacsorahajó jegyárak:


- Felnőtt 9.500 Ft


- Gyermek 6.000 Ft