Egyéb

kedves_idegen társasjátékest

ISON
2024. szeptember 28. (szombat) 18:30

Helyszín:

ISON
1074 Budapest, Hársfa utca 25

Ősszel is folytatódnak a társasjátékestek az ISON-ban. 


Ha már régóta szeretnél új emberekkel találkozni, vagy nagyon szeretsz társasozni, beszélgetni, de nincs kivel, esetleg már részt vettél a korábbi játékesteken és jól érezted magad, akkor itt a helyed! Bárki jöhet, nincs megkötés életkorra (oké, legyél minimum 18 éves), nemre vagy családi állapotra vonatkozóan. Egyedül is gyere el bátran, hiszen a résztvevők többsége is így fog érkezni.

Az est menete:
18:00 - Kapunyitás, regisztrálás, kötetlen beszélgetés egy finom kávé, tea, perec vagy bor mellett
18:30 - Játékszabályok gyors ismertetője, majd játék kezdete.
19:30 - Első kör vége, új asztal sorsolása
20:30 - Második kör vége, új asztaltársaság sorsolása és így tovább egészen 4 körig
22:30 - Záróra - legkésőbb fél 11-kor elbúcsúzunk, így a szomszédok is garantáltan jól alszanak. 


A kiválasztott játékok főleg party és beszélgetős játékok. A játékszabályok minden esetben könnyen érthetőek, a legfőbb cél pedig a könnyed szórakozás, kapcsolódás másokkal, nem pedig az elmélyült stratégiai gondolkodás.


Idén is az ISON Közösségi tér ad helyszínt a rendezvénynek, ahol maximum 42 fő tud egyszerre játszani, így a helyek száma limitált. A helyeket jelentkezési + fizetési sorrendben tudják garantálni.

Kapunyitás: 18:00-tól


Étel és ital:
A belépőjegy mindenki számára tartalmaz egy-egy alkoholmentes italt, amit az ISON itallapjáról a helyszínen tudsz majd kiválasztani. Ezen kívül finom falatok (pl. perec, pite) és italok (kávé, tea, limonádé, forró csoki, kézműves sör, bor) közül válogathattok.


Kutyák is jöhetnek a gazdikkal együtt.
Jelentkezés és jegyvásárlás