Egyéb

Makers' Market

Hengermalom
2024. október 13. (vasárnap) 12:00 - 19:00

Helyszín:

Hengermalom
1117 Budapest, Hengermalom út 51

Izgalmas és különleges vásárral készül a Makers' Market csapata október 13-ára: a HENGERMALOM projekt nyitóesemény-sorozatának részeként egy lenyűgöző térben, a Hengermalom egykori gabonasilójában találkozhatnak az érdeklődők Budapest kedvenc kézműves alkotóival, designereivel!

A Makers' Market zenei programját a BUDAPEST RITMO fesztivál biztosítja: 12 és 19 óra között Conga Heaven, Bongo Hell! DJ set lesz terítéken, 15 és 16 órától pedig Smuk Tamás (Nasip Kismet) tart két ingyenes, fél órás keleti dob workshopot kicsiknek és nagyoknak.


A zenés élmények mellett kerámiás, stenciles és matricás workshop is lesz a vásár ideje alatt, ahol egyedi tervezői darabok mellett finom falatokkal, jó kávéval és italokkal várják a látogatókat. A Makers' Market Budapest résztvevői a kortárs design élvonalát képviselő tervezők közül kerülnek ki, ráadásul mindig vannak új arcok is, akiket érdemes megismerni, hiszen ez egy újabb remek alkalom,
hogy a szép tárgyak alkotóival személyesen is találkozzunk!


Az esemény a HENGERMALOM KELESZTÉS programsorozatának részeként valósul meg. Október 11. és 19. között a HENGERMALOM kísérleti jelleggel megtelik élettel a Valyo - Város és folyó egyesület szervezésében. A KELESZTÉS névre hallgató programsorozat a HENGERMALOM ideiglenes közösségi hasznosításának egyik fontos mérföldköve. A rendezvény alatt a résztvevők bejárhatják a
Hengermalom különleges tereit, részt vehetnek a Valyo és partnerei által szervezett közösségi, kulturális, gasztronómiai és szakmai programokon és megvalósíthatjátok saját ötleteiteket is.


A KELESZTÉS részletes programja itt található