Egyéb

Nyitott Stúdió - Vadas Zsófia Tamara

Trafó (Stúdió)
2024. május 06. (hétfő) 19:00

Helyszín:

Trafó (Stúdió)
1094 Budapest, IX. kerület, Liliom utca 41.

Trafó hétfőnként, havi egy alkalommal, megnyitja Liliom utcai táncstúdióját mindazok előtt, akik szeretnek mozogni. Minden alkalommal más koreográfus vagy táncos osztja meg az érdeklődőkkel néhány kedvenc gyakorlatát. A cél nem feltétlenül egy koreográfia elsajátítása, hanem a közös mozgás, feltöltődés, tanulás egymástól, együtt.


Az április alkalmat Vadas Zsófia Tamara, Lábán díjas koreográfus, táncos vezeti.


Tamara a táncról: „A tánc nem úgy érdekel, mint a lépések kombinációja, hanem mint egyfajta kapcsolatteremtés; egy bizonyos valamivel vagy valakivel való kapcsolat kialakítása.”


A májusi Nyitott Stúdió workshopról pedig:
” Különböző mozgásminőségek keresésével, a test jóleső, vagy éppen szokatlan használatát kutatjuk és tapasztaljuk meg. Ezzel egy időben a fantázia és a fizikalitás összekapcsolására törekszünk. A test bölcsességének és szabadságának előhívására teszünk kísérletet, mind egyénileg és mind közösen a Stúdió terébe vizionálva. Zoom-in zoom-out. A mozgás felszabadító öröme önmagáért, ismerős és ismeretlen mozdulatokkal. Látni és láttatva lenni. 360 fokos érzékelő figyelmi-fókusz. Kapcsolódás és kitörés, elengedés és megérkezés, fantázia és belső világépítés, fizikális határátkelés és simogató elmerülés a “nem tudás” bársonyos mezejében.
Come as you are."


A workshop ingyenes, de a helyek száma korlátozott, ezért részvételi szándékod kérlek a következő e-mailcímen jelezd: jegypenztar@trafo.hu