Egyéb

Online Premier - Mikulás Show és Beszélgetés a Mikulással

Online nézhető ONLINE
2020. december 06. (vasárnap) 18:00 - 19:15
Ár: online családi jegy: 3990 Ft, online VIP jegy: 4990 Ft
Ingyenes

Bármi történjen is, a Mikulás mindig eljön a gyerekekhez. Lehet, hogy idén egy kicsit másképp, mint eddig. Most a Mikulás hívja meg az egész családot az otthonába, hogy együtt ünnepelhessünk Vele és manóival, no meg néhány barátjával.
A mai helyzetben, főként a karácsony közeledtével mindenkinek szüksége van a mosolyra, és a vidámságra. Azért, hogy tudjuk, hogy érezzük a szeretet körülvesz minket, és ez az egyik, ha nem a legfontosabb dolog mindannyiunk számára. A világ eseményeit a gyermekek is érzik a bőrükön. Ezért, hogy Ők tényleg önfeledten örüljenek, hogy minél tovább maradhassanak gyerekek, fontos, hogy most azt érezzék a Mikulás sosem hagyja Őket cserben. Ezért elkalauzoljuk Őket és az egész családot egy olyan világba, ahol öröm lenni. 45 perc móka, kacagás, szórakozás, igazi ünnepi hangulat, tánc és dal.


A Premier előadás (2020.12.04.) a Mikulás film vetítését jelenti.
A VIP előadáson (a többi időpont) a film vetítése után élőben bejelentkezik a Mikulás, és írhattok neki, kérdezhettek tőle amire reagálni fog szóban, és a "Hangulatgombokat" nyomogatva hangokkal is köszönthetitek, kifejezhetitek örömötöket, hogy bár csak a képernyőn keresztül, de láthatjátok.
További információkat találtok az alábbi linkeken, ahol jegyet is tudtok vásárolni az előadásokra.


Premier családi vetítés (csak film)
VIP vetítés + beszélgetés
Az előadásokat itt lehet megtekinteni az adott időpontokban