Egyéb

Small Size Days 2021 /// Hungary

Online nézhető ONLINE
2021. január 29. (péntek) 18:00 - 2021. január 31. (vasárnap) 23:45

A Covid-19 világjárvány mindannyiunkra hatással van, azonban a legfiatalabbak a leginkább érintettek: azok a 2020-ban született kisbabák, akik még nem találkozhattak a nagyszüleikkel; gyerekek, akik számára nem adatott meg a lehetőség, hogy játszhassanak barátaikkal az óvodában, hogy iskolába vagy közösségbe járhassanak.


A hatás hosszútávú lesz, a színház és a művészetek pedig kiemelkedően fontos szerepet játszanak abban, hogy a felnövekvő gyerekek megértsék az őket körülvevő világot.


A 2021-es Small Size Days (Small Size Napok) eseménysorozat arra az új világra reflektál, amelyben élünk és dolgozunk.


A Small Size Days minden évben a legkisebbek és a művészet csodáját ünnepli: összehozza a gyerekeket, családjaikat és tanáraikat, nevelőiket. Idén január 29-31. között online előadások, workshopok és egyéb programok széles skáláját kínálják a 0 és 6 év közötti gyerekeknek.


Belgiumtól Brazíliáig, Szingapúrtól Svédországig a Small Size nemzetközi színházi együttműködés tagjai 37 országból várják színes programkínálattal az érdeklődőket. Minden program megtekinthető és elérhető a Small Size Facebook oldalán.
A Kolibri Színház ez alkalomból a Kippkopp gyerekei (3+) és a Tekergő (1-4 éveseknek) című előadásokkal kedveskedik legfiatalabb nézőinek.