Egyéb

TISZApART Mozi Filmklub - Búcsú

Online nézhető ONLINE
2020. május 19. (kedd) 18:00

"Egy online filmnézésre invitálunk mindenkit akinek már legalább annyira hiányzik a mozizás mint nekünk. május 19-én kedden este a szokásos időpontban 18 órakor együtt nézhetjük online a Búcsú című filmet ami szerepelt egyébként a filmklub műsorán.


Mindehhez csak annyit kérünk, hogy a tiszamozi@tiszamozi.hu-ra emailban küldjék el nekünk, hogy melyik székre szólt a bérletük és mi válasz emailban küldünk egy kódot amivel az internet segítségével meg lehet nézni a filmet 18:00-21:00 óra között.


Ha valójában nem is de a virtuális térben újra együtt lehetünk. Örülnénk, ha emailban vagy a facebookon kaphatnánk egy olyan fotót egy rövid üzenettel amit aztán összefűzve feltehetnénk majd a youtube csatornánkra, hogy megörökítsük az utókornak a 2020-as év legrendhagyóbb filmklub előadását.


Rövidesen felkerül mozink youtube csatornájára Varró Attila filmajánlója a vetített filmmel kapcsolatban. Kérjük fogadják szeretettel!


A csatornánkon https://www.youtube.com/results?search_query=tiszapart+mozi sok egyéb más érdekességet is találhatnak, kérjük feliratkozásukkal támogassák mozinkat, segítség munkánkat."


Röviden a filmről: magyarul beszélő amerikai-kínai vígjáték dráma100 perc
rendező: Lulu Wang


Egy makacs kínai-amerikai nő visszatér Kínába, mikor szeretett nagymamáját halálos betegséggel diagnosztizálják. Billi nehezen birkózik meg a család döntésével, hogy eltitkolják a nagymama elől a saját betegségét, miközben egy rögtönzött esküvőt szerveznek, hogy még utoljára mindenki találkozhasson vele.


„A Lady Bird kínai-amerikai párfilmje, A búcsú (The Farewell) humorosan és kedvesen mesél a generációs és kulturális szakadék, illetve az önkeresés okozta nehézségekről. Lulu Wang valószínűleg az év legkedvesebb filmjét készítette el.”