Fesztivál

GenerationZ Fesztivál

Városligeti Műjégpálya
2024. június 27. (csütörtök) 16:00 - 2024. június 28. (péntek) 23:00

Helyszín:

Városligeti Műjégpálya
1146 Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5.

Idén is lesz GenerationZ fesztivál, ahol 2 napon keresztül önfeledten bulizhatsz! Csekkold a fellépőket, és hallgass bele zenéjükbe, figyeld a híreinket mert hamarosan közzé tesszük a többi fellépőt!


Moriones - egyedi hangzásával és bohócmaszkos előadásával villámgyorsan népszerűvé vált. Zseniális virtuozitással keveri a különböző műfajokat– ne hagyd ki a koncertjét!


Benisso X Hepi sima dallamaikról és ritmikus ütemeikről ismertek, amelyek mindenkit táncra késztetnek- fesztiválkedvencek!


Lil Frakk egy diplomás rapper, négy lemezzel a háta mögött, bár a nyelvvizsgát még nem szerezte meg. Újhullámos előadónak tartják, ikonikus "AJJAJ" adlibjével.- energikusan lebilincselő.


BSW a zeneipar egyik legnagyobb neve, erőteljes vokáljaikról és hatásos dalaikról ismertek, sokoldalú és kedvelt előadók- minden dalban új kaland!


Szerezd meg a jegyeidet most!

„Tekintettel arra, hogy a rendezvényre több ezer látogatót várunk, kérünk benneteket, hogy a zavartalan közlekedés biztosítása és a környezetünk védelme érdekében lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzetek.”- Green Stage Production.