Fesztivál

Puskin Kuckó 2024 január-május

Puskin Kuckó
2024. január 06. (szombat) 10:00 - 2024. május 05. (vasárnap) 12:00

Helyszín:

Puskin Kuckó
1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 18

A Budapest Film családi sorozata, a Puskin Kuckó 2024-es téli-tavaszi programja is számos izgalmas hétvégi rendezvénnyel várja régi és új kuckósait.


A Legkisebbek mozija-széria első két előadása a Masha és a medve 2 - Dupla móka és a Titina - A négylábú felfedező lesz, de ismét kinő a vásznon az Égigérő fű, a Hahó, Öcsi!-ben pedig újra láthatjuk 70-es évek legnagyobb magyar gyereksztárját, Kovács Krisztiánt. A program kemény magja, a klasszikus magyar rajzfilmek: Vuk, Szaffi, Lúdas Matyi, Az erdő kapitánya, Vili, a veréb, Macskássy-klasszikusok is természetesen láthatók lesznek felújítva, óriásvásznon a Metropolis teremben. A sok másik alkotás között vetítünk természetfilmeket is, mint például A tölgy – Az erdő szíve, a Vadlovak – Hortobágyi mese, vagy a Vad Balaton.


A Puskin Kuckó rendkívül népszerű műsoreleme a koncert: természetesen érkezik Gryllus Vilmos és a Kolompos együttes is. A színházi élményt a Fabula- és a Nefelejcs bábszínház garantálja, valamint korántsem utolsó sorban Bánki Gergely is megismétli a Kuckóban nemrégiben nagy sikerrel előadott A legcsinosabb óriásról szóló világsikerű mesét.


A Kuckóban jövőre is játszósarok várja a hivatalos programban elfáradókat, kifestőkkel, kirakókkal és egyéb játékokkal.